Stort baderom med plass til hele familien

Har du et stort baderom som du gjerne vil forvandle til en oase av velvære? Har du stor familie med mange som kjemper om plassen på badet?

Når flere bruker det samme badet, oppstår det hotspots når det er ekstra travelt. Både dusjen, servanten og speilet er pressområder når hele familien skal skynde seg ut døren. Men fortvil ikke, for hjelpen er nær. Innredningsmulighetene i et stort baderom er mange, så det handler kun om å være kreativ. Derfor har vi samlet en rekke tips og knep for hvordan du får mest mulig ut av ditt store baderom, så estetikk og effektivitet går hånd i hånd.

Øk effektiviteten »Ekstra oppbevaring »Mer plass ved speilet »Mer benkeplass »Det personlige touch »Skjerm av toalettet »

Øk effektiviteten på badet

De fleste familier med kun ett bad kjenner nok godt til problemet med at servanten og dusjen forvandles til en kampsone hver morgen siden alle kjemper for å bli klare til å komme seg tidsnok ut døren. Derfor vil vi gjerne gi deg inspirasjon til hvordan du kan optimere innredningen av badet ditt, så hele familien kan bruke tiden på badet litt mer effektivt, og alle blir klare tidsnok.

Få plass til hele familien med en dobbelservant

Plassen rundt servanten er gjerne begrenset, og i et stort baderom kan denne utfordringen enkelt løses med en dobbelservant. Da kan 2 personer bruke servanten samtidig.

Se doble servanter »

Plass til flere i dusjen

I en stor familie er plassen i dusjen en mangelvare, så hvorfor ikke gjøre dusjen i et stort baderom ekstra stor, så flere kan dusje samtidig? Du kan til og med sette opp to dusjhoder i samme dusjavlukke, og på den måte lage en dobbel dusj så flere kan dusje samtidig.

Hvis du vil at badet ditt skal ose luksus kan du lage en lekker walk in-løsning med plass til store armbevegelser, eller du kan kombinere deg frem til din egen, store dusjløsning ved hjelp av forskjellige dusjvegger og dusjdører.

Se store dusjløsninger »

Hver sin side

Hvis du har et stort baderom med masse oppbevaringsplass, kan du med fordel dele inn skuffer og skap så alle har sin egen faste plass til saker og ting. Det er praktisk når flere bruker badet samtidig, siden faste plasser gjør det enklere å finne tingene sine og komme tidsnok ut av døren. Husk å fordele plassen sånn at de som er på badet samtidig har tingene sine på hver side, så de ikke ender opp med å gå i veien for hverandre.

Med den vakre Shape benkeplate fra Calidris kan du skreddersy møblene dine selv slik at du får plass til flere på badet.

Vær kreativ og få ekstra oppbevaring

Har du tenkt på hvor mange forskjellige ting du med fordel kan oppbevare på badet? Ikke nok med at du kan oppbevare de åpenbare tingene, som toalettartikler og elektriske apparater som hårføner og barbermaskin. Badet er også godt egnet til oppbevaring av håndklær, vaskemidler, babyutstyr, nattøy osv. Du kan også gi deg selv den luksusopplevelsen det er å ha undertøy og sokker på badet, så du kan hoppe i det rett etter dusjen.

Vi har mange forskjellige løsninger til oppbevaring på badet, og hvis du har et stort baderom er det kun et spørsmål om å dykke ned i mulighetene og velge den løsningen som passer perfekt til dine behov.

Ekstra oppbevaring med høy-, over- og underskap

Den tradisjonelle løsningen for å skape ekstra oppbevaringsplass, er høyskap, overskap eller underskap plassert på veggen rundt servanten. Men det er ofte mer veggplass som ikke er utnyttet i rommet, for eksempel bak døren eller over radiatoren eller toalettet. Så hvorfor ikke plassere et overskap over toalettet, så har du toalettrullene i umiddelbar nærhet? Du kan skape ekstra oppbevaringsplass med høy-, over- og underskap enten du har et lite eller et stort baderom.

Se skap »

Høye servantskap med masse oppbevaringsplass

Flere av servantskapene våre kan du – uten ekstra kostnad – få med en ekstra høy bunnskuff så det blir rikelig med plass til hele familiens saker. Samtidig er de spesielt godt egnet til oppbevaring av håndklær og vaskemidler, som det ellers kan være vanskelig å få plass til i lavere skuffer. De høye servantskapene er også fine til de små rommene der det kan knipe litt med å finne veggplass til oppbevaring.

Se høye servantskap »

Kreativ oppbevaring med andre skap

I et stort baderom er det plass til å leke med mulighetene for å skape ekstra oppbevaring, men også for en dekorativ touch. Det er kun fantasien som setter grensene, så la deg inspirere av løsningene våre, eller finn din helt egen løsning.

Se øvrig skap og benkeplater »

Velg flere servantskap

Når dere er mange som bruker badet, er det en fordel å velge to eller flere servantskap for å få flere skuffer. Da slipper dere å måtte dytte borti hverandre om den ene står foran servanten samtidig som en annen gjerne vil åpne skuffen. Med denne løsningen kan alle i husstanden få sin egen skuff, så dere slipper uenighet om hvor mye rot som er akseptabelt i en skuff. Skap med fire eller flere skuffer lages typisk til servanter som er 120 cm brede eller mer.

Se skap med flere skuffeløsninger »

Praktisk innredning av skap og skuffer

Morgenene flyter så mye bedre når alt har sin faste plass og du ikke trenger å lete etter det du trenger. Derfor kan det lønne seg å innrede skuffer og skap optimalt. Som en baderomspesialist som kjenner våre kunders utfordringer, har vi utviklet en lang rekke funksjonelt tilbehør, som romdelere, flyttbare trebrett og innvendig lys til skuffer og skap, stikkontakter i speilskap og skuffer til elektriske apparater, skittentøyskurv til høyskap og masse mer. Alt sammen bidrar til å gjøre hverdagen din på badet lettere.

Se innredning av skap og skuffer »

Få mer plass til å speile dere

Plassen foran speilet er en svært begrenset ressurs når hele familien har det travelt med å komme ut av døren, men i et stort baderom er det mange muligheter for å lage ekstra plass til å speile dere.

Speil deg fra flere vinkler

Hvis du velger et speilskap, kan du slå to fluer i én smekk. Med dobbeltsidige speildører og speilbakveggen inne i speilskapet kan alle speile seg, uavhengig av om dørene i speilskapet er åpne eller lukket. Samtidig får du mulighet til å speile deg bakfra ved å vinkle speilskapsdørene.
Se speilskap »

Se deg selv i helfigur

I et stort baderom har du gjerne litt veggplass til overs, og her kan du med fordel plassere et helfigurspeil, så du kan sjekke at du ser perfekt ut fra topp til tå før du går ut døren.

Se helfigurspeil »

Bygg en vegg av speilskap

Du kan få speilene våre i en bredde opptil 160 cm, men hvis du gjerne vil ha enda mer plass til å speile deg, kan du bygge en hel speilvegg ved å sette sammen flere speilskap. Som bonus får du også ekstra oppbevaringsplass med på kjøpet.

Se speilskap »

Gi deg selv en sminkeplass

Hvorfor ikke utnytte plassen i et stort baderom til å lage en sminkeplass som gir badet ditt et snev av luksus og plass til litt ekstra velvære? Her kan du fikse håret eller legge sminken i ro og mak, uten å bli forstyrret av resten av familien. Et sminkebord begrenser også trafikken rundt speilet og servanten, der det gjerne er ekstra travelhet i en stor familie.

Se speil »Se møbler til sminkeplass »

Tilbehør til den beste sminkeplassen

Med et elegant og funksjonelt sminkespeil med lys kan du komme (helt) tett på alle detaljene i ansiktet ditt, enten du skal legge sminke, nappe øyenbryn etc. Du kan også velge våre smarte trebrett med metallinnsats, så du kan holde orden i sminken din, eller den fine krakken så du kan sitte behagelig mens du gjør deg klar.

Se tilbehør til sminkeplass »

Vil du ha mer benkeplass?

Hvis du gjerne vil ha godt med benkeplass så hele familiens ting kan stå fremme, kan du velge en asymmetrisk servant. Vi har mange muligheter for å imøtekomme dine ønsker og behov, og har asymmetriske servanter i forskjellige design og materialer. Du kan velge mellom flere forskjellige standardløsninger eller en av våre skreddersydde løsninger som passer perfekt inn på ditt bad, uansett størrelse og form.

I et stort baderom kan du også få ekstra benkeplass ved å lage en skjenk, der du setter sammen en benkeplate med skap som enten matcher eller komplementerer resten av møblene på badet ditt.

Asymmetriske servanter »Se benkeplater og skap »

Personlig touch med dekorativt og funksjonelt tilbehør

Som baderomspesialist som kjenner de utfordringene kundene våre møter, har vi utviklet en lang rekke tilbehør som egner seg til livet på badet. Det gjør ikke bare hverdagen din enklere, men er også med på å gjøre store bad til en oase av velvære og personlighet.

Se tilbehør »

Skjerming av toalettet

På et stort baderom kan du med fordel skjerme av toalettet så du kan føle deg litt mer privat når andre familiemedlemmer også er på badet. Du kan enten lage et separat rom med en lukket dør, eller velge en av dusjdørene våre for en lettere og mer luftig løsning.

Se dusjdører »