Monteringsveiledninger

Installasjonsinstruksjoner finner du ved å skrive inn artikkelnummeret i søkefeltet øverst på nettstedet.

Monteringsvideo

Trenger du å finne vår monteringsvideoer?

Se mer

Monteringsveiledninger fra Dansani

Monteringsveiledningene til møblene er avgjørende for å hjelpe deg med å montere dine nye møbler riktig. Våre monteringsveiledninger er en detaljert trinnvis veiledning som viser deg hvordan du monterer møblene uten problemer. Her er noen viktige punkter du bør vurdere når du følger monteringsinstruksjonene.

Først og fremst viser monteringsveiledningen alle komponentene som er nødvendige for å montere møblene. Det er viktig å sikre at alle nødvendige skruer, muttere, braketter og andre deler er inkludert i pakken. Hvis noen av komponentene mangler, ikke nøl med å kontakte oss slik at vi kan rette opp de manglende elementene.  Vi pakker varene våre med 0 feilsikring som skal forsikre oss og deg om at alle delene er inkludert i leveransen, men er det avvik er det bare å ta kontakt.

I tillegg viser våre veiledninger om du trenger spesialverktøy eller noe annet for å montere møblene. For eksempel kan det være at silikon eller noe annet er nødvendig, og da vil dette komme frem i monteringsveiledningen.

Våre monteringsveiledninger gir deg en klar og detaljert beskrivelse av hvert monteringstrinn, slik at du enkelt og feilfritt kan montere ditt nye Dansani møbel. Instruksjonene er enkle å forstå, men skulle du trenge ekstra hjelp kan du også se vår monteringsfilm eller kontakte oss. Vi viser deg også tegninger eller diagrammer hvis det er punkter hvor du må være spesielt oppmerksom.

I våre monteringsveiledninger kan du alltid tydelig se hvilke verktøy som trengs for montering, og du ser hvilken rekkefølge du skal gjøre de forskjellige tingene. Tips og advarsler er inkludert underveis, samt referanser til andre produktguider der det er aktuelt.

I noen av våre monteringsveiledninger får du også en QR-kode som tar deg til videoer som gir ytterligere forklaring på hvordan ting skal monteres og kobles til. Alt for å gjøre monteringen din så enkel og feilfri som mulig.

Føler du deg ikke helt komfortabel med å installere produktene våre selv, kan du alltid kontakte en profesjonell håndverker for hjelp. Mange rørleggere kjenner våre produkter og kan hjelpe deg med monteringen av møblene. Du finner din nærmeste forhandler her.

Hvis du har spørsmål om montering av dine Dansani møbler, kan du kontakte oss her.