om Dansani

Dansani ble etablert som enkeltmannsforetak av Thomas Bjerrum i 1983. Den gangen var det kun én medarbeider og produksjonen av baderomsmøbler var begrenset til 14 m². Året etter flyttet virksomheten til større lokaler og fikk en solid posisjon i hjemmemarkedet.

Siden da har det gått raskt, og Dansani har utvidet virksomheten sin til å inkludere datterselskaper i Norge, Sverige, Tyskland, Nederland og England mens de eksporterer til mer enn 20 europeiske land. I dag beskjeftiger Dansani mer enn 180 medarbeidere i inn- og utland. Se nøyaktig hvilke land vi er i.

NÅR NOE SKAL GJØRES, SKAL DET GJØRES ORDENTLIG

Det sier vi hos Dansani, slik har det vært siden starten i 1983, og slik vil det alltid være hos oss. Vi er baderoms-entusiaster tvers igjennom, og vi ønsker å gjøre nettopp baderommet til husets beste rom. Derfor er vårt oppdrag enkelt - nemlig å utvikle og produsere vakre og gjennomtenkte baderomskonsepter som skaper glede i hverdagen.

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

se filmen om Dansani

Tre inn i Dansanis verden av baderom og baderomsmøbler, og se hvem vi er og hva vi gjør.

Våre verdier

Våre verdier er drivkraften og utgangspunktet i alt vi gjør: Vi viser glede overfor både kollegaer, kunder og leverandører. 
Vi respekterer den enkelte, våre omgivelser og miljøet. Vi har mot til utvikling og forandring, og setter spørsmålstegn ved "vi pleier".

Glede

Gleden ved å skape driver oss. Det er det som skal kanaliseres ut til både kunder og samarbeidspartnere. Vi ser problemer som spennende utfordringer som skal løses på Dansani måten. Det er med på å skape arbeidsglede og til slutt gode resultater.

Respekt

Vår samvittighet gjør at vi har respekt for omverden vi ferdes i. Derfor er respekt for mennesker og natur nødvendig for å kunne stå inne for det vi gjør. Vi har respekt for våre medarbeidere og samarbeidspartnere, fordi vi vet at vi ikke kan skape våre løsninger uten dem.

Mot

Vi skal ikke være redde for å feile. Vi skal i stedet ha mot til å gjøre en forskjell både i de løsninger vi skaper og de markeder vi opererer i. Vi skal være åpne for nye inntrykk og de forandringer som skjer i verden. Ellers utvikler vi oss ikke.

Les mer om bærekraft og miljø

Møt designerne våre

Alle Dansani-møbler starter tilværelsen basert på tanken om å utgjøre en forskjell. Det hele starter i designstudiet i København. I de lyse og luftige lokalene finner designerne og arkitektene våre både ro til fordypelse og tilgang til den pulserende storbyen. 

Med inspirasjon fra klassisk møbelhåndverk og Nordens mange unike råmaterialer, utforskes spenningsfeltet mellom det fantastisk funksjonelle og det estetisk minimalistiske. Målet er i all beskjedenhet det samme hver gang de første strekene tegnes: å finne den perfekte balansen mellom form og funksjon, samt å skape enda et kapittel i historien om dansk design.

Rasmus Kjær, CDO & designer

Rasmus har vært designer hos Dansani siden 1993, og har gjennom årene skapt mange forskjellige løsninger som bidrar til å gjøre livet på baderommet både finere og enklere. Han er utdannet fra Kunstakademiets Arkitekstskole i 1991.

Jeanette Vecht, designer

Jeanette har vært designer hos Dansani siden 1993. Hun har bidratt med utformingen av både møblene og tilbehøret du finner i Dansanis store utvalg. Hun er utdannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i 1990.

Andreas Marxen, designer

Andreas er utdannet Master i Industriell Design og startet hos Dansani i 2018. Når han designer møbler til baderommet, inkluderer det alltid et skarpt øye for skjæringspunktet mellom funksjon og følelser.