Calidris / Inzo / You

Refined håndkleholdere

Refined ben fra Dansani er den perfekte kombinasjonen av estetikk og praktisk løsning til servantskapene dine. Disse elegante svarte bena gir ikke bare et hint av raffinement til møblene dine, men de fungerer også som et praktisk håndklestativ på sidene av servantskapet. Med sitt elegante design rammer Refined bena vakkert inn i servantskapet, noe som gir det et sofistikert uttrykk. Den svarte fargen gir en moderne kontrast som passer til forskjellige interiørstiler og gjør dem til et allsidig valg for baderomsdesign. Den ekstra håndkleholderfunksjonen gir Refined bena også en praktisk funksjon.  Du kan enkelt henge håndklærne på sidene av servanten, noe som gjør dem lett tilgjengelige og samtidig holder du ordren på badet ditt. Denne smarte doble funksjonen gjør Refined bena til et praktisk og lekkert  tilvalg til møblene dine.

Valgt
Sort

843200000

Pris
2 755 kr

GTIN (EAN) 5713804632630
DB 2388829
Farge Sort
Høyde 80 cm
Bredde 40 cm
Dybde (lengde) 10 cm
Volum 32 dm³
Netto vekt 3,70 kg
Bruttovekt 4 kg
Emballasje høyde 85 cm
Emballasjebredde 45 cm
Emballasje dybde (lengde) 15 cm
Serie Calidris, Inzo, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg