• Forside / 
  • Ovale / 
  • Corona speil med lys og lysstyring
Calidris / Inzo / You

Corona speil med lys og lysstyring

Få mer enn bare et speil med Corona ovalt speil med lysstyring. Dette ovale speilet gir ikke bare en vakker refleksjon, men også personlig belysning. Speilet har en vakker bakgrunnsbelysning, og med den integrerte lysreguleringen kan du justere lysintensiteten etter behov. Skap den perfekte atmosfæren, enten det er tidlig om morgenen eller sent på kvelden. Opplev både funksjonalitet og estetikk med dette vakre speilet.

Valgt
Speil

95950

Pris
5 300 kr

GTIN (EAN) 5713804635167
VVS nr. 780986650
Farge Speil
Høyde 105 cm
Bredde 50 cm
Dybde (lengde) 3 cm
Volum 15,75 dm³
Netto vekt 6 kg
Bruttovekt 7,30 kg
Bryter Inkl. touch bryter
Belysningstype Integrert lys
Type 12V lysstyring
Energiklasse D
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 2 840 lm
Lys spesifikasjon 20W LED
RA 90
Emballasje høyde 110 cm
Emballasjebredde 56 cm
Emballasje dybde (lengde) 8 cm
Serie Calidris, Inzo, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg