Inzo / You

Circle stående servant

Circle bordstående servant fra Dansani står for organisk skjønnhet. Servanten er laget av førsteklasses sanitærporselen og har en myk og rund form som minner om en elegant sirkel. Circle servant gir badet ditt en beroligende og naturlig eleganse, og designet utstråler harmoni og balanse.

Valgt
Hvit blank

101205003

Pris
3 325 kr

GTIN (EAN) 5713804390431
Farge Hvit blank
Høyde 12 cm
Bredde 36 cm
Dybde (lengde) 36 cm
Volum 15,55 dm³
Materiale Porselen
Netto vekt 7 kg
Bruttovekt 8 kg
Enkelt/Dobbelt Enkel
Kranhull 0
Overflate Porselen
Basseng plassering Sentrum
Emballasje høyde 15 cm
Emballasjebredde 40 cm
Emballasje dybde (lengde) 40 cm
Serie Inzo, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg