Dansani XXL dusj

Dansani XXL dusj er ekstra store skyvedørsløsninger i kompromissløs kvalitet og moderne design. Skyvedørene har ekstra store bredder – hvis du har et stort baderom, får du muligheten til å slå ut med de helt store armbevegelsene når du står i et stort dusjområde.

XXL dusj – ekstra stor dusjLØSNING med skyvedører i funksjonelt design

Innred baderommet ditt med baderomsmøbler, lys og dusj i dansk design

Dansani XXL dusj er en serie som består av Classic-modellen, der du får robust kvalitet til god pris, og Deluxe-modellen i elegant design som er ekstra stabil og lydsvak. Skyvedørsløsningene er i en kompromissløs kvalitet og et moderne design som for eksempel kan kombineres med én eller to faste dusjvegger, som hjørneløsning eller som frittstående dusjavskjerming.

Med denne løsningen er det ikke nødvendig å gå på kompromiss. Ved å montere en stor og bred dusjløsning trenger du ikke bekymre deg for å måtte beregnet plass i innredning til åpning og lukking av dørene, siden skyvedørene åpnes til siden. Dermed bruker ikke skyvedørene plass ut i rommet.

Velger du en stor dusjløsning fra Dansani XXL dusj serien er du sikret enkel rengjøring og en vakker og klar glassfasade. EasyCare er et tysk, miljøvennlig produkt som er sertifisert av det uavhengige laboratoriet SGS Institut Fresenius i henhold til OECD Guideline 2009. Som standard er alle Dansani Dusj serier innvendig utstyrt med den hardføre og miljøvennlige EasyCare-behandlingen, som gjør det vanskelig for smuss og kalk å overleve – selv etter å ha blitt tørket av 30 000 ganger. Glasset skal bare tørkes av med en myk klut etter bruk, da vil du ha et flott glass i mange år fremover.

I tillegg til XXL dusj har vi også andre modeller i forskjellige prisklasser og design, så det er noe for alles smak og behov.

PRODUKTINFORMASJON

MODELL CLASSIC OG DELUXE

Alle XXL skyvedører og fastvegger er testet og lever opp til kravene
i EN 14428:2015, som omhandler herding av glass, stabilitet og 
tetthetsklasse
Alle modeller er vendbare og kan benyttes til både høyre og venstre
side uten tilpasning eller bruk av verktøy.

GLASS

8 mm herdet sikkerhetsglass i henhold til EN12150 med EasyCare-behandling på begge sider. Alle modeller er i klart glass.

PROFILER

Sterk aluminiumlegering med slitesterk sateng-anodisert overflate. Mulighet for justering av anslagsprofiler.

HÅNDTAK

Standardhåndtak i rustfritt stål.

BESLAG

Gulvbeslag og beslag til stabiliseringsarm er i forkrommet sinkaluminium. Endekapper er i forkrommet ABS.

MONTERING

Perfekt montering også ved skrå og skjeve vegger på grunn av de mange justeringsmulighetene.

HJUL MODELL CLASSIC

I messing-utførelse med blank krom overflate. Hjulene er ikke synlige fra dørens utvendige side.

HJUL MODELL DELUXE

Hjulene er bearbeidet i en sinklegering. Beslagene til øverste skinne består av messing med en overflate i foredlet blank krom.m.

STABILISERINGSARM

Blank rustritt stål med endekapper i forkrommet ABS. Til skyvedører med 2 fastvegger følger 2 stabiliseringsarmer med som standard.

RESERVEDELER

Reservedeler til din dusjavskjerming får du ved henvendelse til din forhandler.

GARANTI

Dansani yter 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil på alle modeller