Optimal innredning av lite bad

Drømmer du om å få laget det «store» hovedbadet på få kvadratmeter? Se her, og få tips til å lage et lite bad om til en oase med masse oppbevaringsplass. Selv om badet ikke er så stort, har du heldigvis mange muligheter for å innrede uten å verken måtte gå sidelengs eller gå på kompromiss med dine ønsker og behov.

  • Romtørrelse

  • Interiørdesign

Tips og triks

Servant med smal dybde

Å velge helt riktig servant er avgjørende når plassen er liten. Den skal fylle minst mulig ut i rommet, og samtidig være funksjonell og lett å vedlikeholde. Hvis du som her velger en smal servant med dypt basseng får du plass til å vaske hendene ordentlig. Når du velger servantskap er det en god idè å utnytte veggplassen, og velge et som ikke kun er designet for å skjule vannlåsen. Bare 30cm ekstra gir plass til oppbevaring av f.eks dopapir og rengjøringsmidler.

Hos Dansani har vi flere ulike servanter med smal dybde. Dette er både relevant på små bad, men også i lange smale rom.

Innred skuffer og skap optimalt

Et godt råd for å utnytte hver kvadratcentimeter og slippe rot på et lite bad er å innrede skuffer og skap. Bruk våre små trebrett i massivt tre til å dele inn skuffer og skap i mindre i rom. Du kan også lage dine egne eller gå på jakt etter de helt riktige, men husk å velge noen som er enkle å rengjøre og som kan brukes i det fuktige miljøet som er på badet. Sklisikre gummimatter i skuffene sørger for at tingene blir hvor de skal. Også når du åpner og lukker skuffen litt hardt en travel morgen.

<