Din guide til våre produkter

Dansani handler om å skape det perfekte og personlige baderommet. Du får mulighet til å velge mellom mange forskjellige funksjonelle produkter, som er skapt med utgangspunkt i dansk design og høy håndverkskvalitet. Det er flere serier å velge mellom, og du kan velge mellom flere forskjellige prisklasser og design som passer til alle typer behov og ønsker. 

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

DESIGN BADROMMET DITT og få et pristilbud

Finn favorittene dine og lag dine egne ønskelister som du kan dele med andre og sende til en forhandler.

Finn din stil

Hvis du ikke vet hvilken stil du har, finner du her noen ulike stilarter som forhåpentligvis kan inspirere deg til å finne din egen personlige stil når du skal pusse opp badet.

Finn din stil

Lite bad

Selv om badet ditt ikke er så stort, har du likevel mange muligheter til å organisere rommet uten å måtte gå på akkord med dine ønsker og behov.

Lite bad

Nytt bad

Jo større oppussingen og de nødvendige endringene er, desto mer uoverkommelig virker oppgaven. Men vi hjelper deg gjerne med å planlegge et nytt bad og gir deg ideer, tips og triks for å realisere drømmen.

Nytt bad

BREDT UTVALG MED MANGE ALTERNATIVER

Dansani er et ledende navn innen baderomsdesign, og vi forstår viktigheten av å skape det ideelle baderomsmiljøet for hver enkelt kunde. Vårt produktsortiment omfatter flere produktlinjer, hver med sin egen unike design og sine egne funksjoner, og er skapt med en dyp forståelse av dansk designtradisjon og en kompromissløs tilnærming til kvalitet.

Noe av det mest imponerende med vår produktutvalg er mangfoldet av alternativer vi tilbyr. Enten du er ute etter en minimalistisk og moderne stil eller en mer tradisjonell estetikk, vil du finne et produktsortiment som passer din smak. Hver serie inneholder en rekke baderomsprodukter som kan kombineres på utallige måter for å skape et unikt og personlig baderom.

Pris er også en viktig faktor i vårt produktutvalg. Vi tilbyr produkter i ulike prisklasser, noe som gjør det mulig for kunder med ulike budsjetter å finne de produktene de ønsker. Uansett om du ønsker luksuriøse elementer til badet ditt eller mer budsjettbevisste alternativer, finnes det noe for enhver smak i sortimentet vårt.

FOKUS PÅ HÅNDVERK

Vårt fokus på kvalitetshåndverk er tydelig i hvert eneste produkt vi produserer. Materialene vi bruker er av høyeste standard, og vi er nøye med detaljene for å sikre at hvert enkelt produkt er holdbart og velfungerende. Det betyr at når du velger Dansani, velger du produkter som er bygget for å vare, og som vil være vakre og funksjonelle i årevis.

Uansett hvilken serie du velger, kan du være sikker på at produktene våre vil tilføre baderommet ditt en unik stil og funksjonalitet. Vår evne til å kombinere dansk designarv med moderne innovasjon og høy kvalitet gjør oss til en pålitelig leverandør når det gjelder å skape det perfekte, personlige baderommet.

Uansett om du drømmer om et baderom med tidløs eleganse eller moderne minimalisme, finner du det du trenger i vårt allsidige produktsortiment. Med vårt fokus på kvalitet og innovasjon kan du være sikker på at badet ditt blir et vakkert og komfortabelt sted i mange år fremover.