Finn forhandler i nærheten av deg

  • Fant ingen forhandlere

Nytt bad? Utstillinger, inspirasjon og innredning hos våre forhandlere

Få god, kvalifisert rådgivning og inspirasjon til baderomsmøblene dine og til innredning av ditt store eller lille bad, moderne eller retro bad – ja, ditt helt personlige bad. Utstillinger hos våre Dansani-forhandlere kan besøkes over hele landet. Der blir du møtt av lidenskapelige eksperter som trygt og sikkert hjelper deg med planleggingen av ditt nye bad.

De hjelper gjerne til med oppmåling, bestilling, levering og montering av badet ditt. Hos flere av forhandlerne våre er det også mulig å få utarbeidet en tegning av drømmerommet ditt i baderomsutstillingen deres.

Med mange års erfaring i baderomsbransjen har de de aller beste forutsetninger for å hjelpe deg med å finne ut hvilket bad som lever opp til nettopp dine behov, krav og ikke minst rammer.

Så uansett om du kun har noen få kvadratmeter å boltre deg på, eller om du skal renovere et kjempebad, kan du være sikker på at du med produkter fra Dansani får et bad du kan ha glede av i mange år fremover.

Så finn din nærmeste forhandler her og ta turen for å oppleve de mange spennende mulighetene de har å by på til det nye badet ditt fra Dansani. Her kan du se alt fra servantskap med servanter, speil, speilskap, høyskap, sideskap, belysning og håndkletørkere.