Firkantede

Er du på utkikk etter et firkantet speil til badet ditt? Du finner det her på siden vår, der vi har både firkantede speil med og uten lys.

46 Produkter

NÅR BØR DU VELGE ET FIRKANTET SPEIL?

Med et firkantet speil får du en større speilflate enn med et rundt eller ovalt speil. Det firkantede speilet fås i størrelser som passer til servant og servantskap, slik at du kan utnytte plassen på badet fullt ut. Plassen over baderomsmøbelet er ofte firkantet, og her passer et firkantede speil perfekt inn.

Et firkantet speil er også et perfekt sted å plassere lys. Firkantede speil som ikke har innebygd belysning, har i stedet en ekstra lampe som lyser ned over speilet og vasken. Lysene våre er LED-lys, og du kan styre lysets styrke og varme med lysreguleringen på speilet. Ønsker du et speil uten lysstyring og et mer enkelt og stilrent uttrykk, kan du i stedet velge det vakre Select-speilet.

Er du på jakt etter små firkantede speil, har vi speil helt ned til 40 cm i bredden, så du kan finne det lille firkantede speilet du ønsker deg. I 40 cm bredde finner du også vårt firkantede figurspeil, som er 160 cm høyt. Dette speilet passer perfekt på badet, på soverommet, i garderoben eller i gangen. Du finner altså enkelt et firkantet speil her hos Dansani.

 

FIRKANTEDE SPEIL MED LYS

Dansanis firkantede speil finnes både med og uten innebygd lys. Vi har flere speil som har innebygde lysfelt på selve speilet, se bare på det vakre Panorama-speilet eller Level-speilet. Repeat-speilet har også lysfelt øverst og nederst, og så har vi selvfølgelig det vakre Show-speilet, som har en firkantet lysramme rundt hele speilet.

Det vakre Glow-speilet er bakgrunnsbelyst, og det firkantede speilet har avrundede hjørner for et mykere og mer harmonisk uttrykk.

Til de andre firkantede speilene våre kan du velge lamper. Disse lampene har LED-lys og lyser opp de firkantede baderomsspeilene både godt og stemningsfullt. God arbeidsbelysning er viktig på badet, siden det er her du barberer deg og sminker deg.

De fleste av de firkantede speilene våre har innebygd lysstyring, noe som betyr at du kan justere både styrken og varmen på lyset direkte på speilet. Det gjør det enklere for deg, for eksempel om morgenen når du trenger et godt arbeidslys, og deretter å justere det om kvelden når et mykere og mer behagelig lys forbereder deg på en god natts søvn.

 

FIRKANTEDE SPEIL MED OG UTEN RAMME

Har du sett vår versjon av Select-speilet med sort ramme? Dette vakre speilet er firkantet med sort ramme og fås i flere størrelser for å passe til ditt baderom. Speilet fås også uten ramme, så valget er ditt. Du kan montere lys på speilet, men det firkantede speilet kan selvfølgelig også brukes uten.

Hvis du er på utkikk etter andre speil med ramme, kan du ta en titt på våre runde og ovale speil, der Moon har en vakker ramme i tre ulike farger.

Et firkantet speil uten ramme gir et fint uttrykk på badet, og du kan få et firkantet speil i flere forskjellige størrelser.

Hvis du har plass og trenger et stort, firkantet speil, finner du det selvfølgelig også her. Vi har speil som er opptil 160 cm brede, så hvis du har god veggplass på badet, kan du finne et stort firkantet speil her hos Dansani.
Firkantede baderomsspeil er populære på baderommet, og det er ikke uten grunn. Et firkantet speil har en stor speilflate, slik at flere kan speile seg på badet samtidig. Et firkantet speil er perfekt for familier der flere pusser tennene samtidig, og det er dessuten enkelt å rengjøre hvis det kommer flekker på speilet etter tannpussen.

Så husk at du på denne siden finner både store firkantede speil og de små firkantede speilene du trenger til hjemmet og innredningen. Hvis du vil lese mer om speil og lære mer, kan du lese mer her.

 

HVOR STORT BØR ET FIRKANTET BADEROMSSPEIL VÆRE?

Størrelsen på et firkantet baderomsspeil avhenger av flere faktorer, for eksempel størrelsen på badet, størrelsen på servanten og personlige preferanser. Hvis servanten er bred, kan et større speil se bra ut, mens et mindre speil kan fungere bedre på en mindre servant. Det er også viktig å ta hensyn til rommets proporsjoner og plasseringen av andre elementer på badet, for eksempel lamper og hyller.

 

HVORFOR VELGE ET FIRKANTET SPEIL?

Firkantede speil har en klassisk og tidløs design som passer inn på de fleste baderom. Det er et trygt valg hvis du vil ha et speil som ikke går av moten. Dansanis firkantede speil har en enkel og ren design som gir et minimalistisk og moderne uttrykk. Dette kan være spesielt tiltalende hvis du ønsker å skape et minimalistisk og elegant uttrykk på badet.

 

HVOR HØYT BØR ET FIRKANTET SPEIL HENGE FRA GULVET?

Du bør plassere speilet der det gir mest mening for deg og ditt baderom. En god tommelfingerregel er å plassere midten av speilet i øyehøyde med den som bruker det mest. For de fleste voksne betyr det at midten av speilet plasseres ca. 150 cm over gulvet. Men dette kan variere avhengig av høyde og preferanser.