Gjør drømmen om nytt bad til virkelighet

Du vet hvordan det er. Du kommer ut på et kaldt badegulv hver morgen og blir minnet om at tiden er inne for et nytt bad. Men det kan være lang vei fra tanke til handling, spesielt hvis du er litt usikker på hvordan du egentlig skal gripe an oppgaven. Jo større renovering og flere nødvendige endringer, jo mer vanskelig virker oppgaven. Men vi hjelper deg gjerne med planleggingen av et nytt bad og gir deg med dette gode ideer, tips og triks for å hjelpe drømmen din på vei.

  • Interiørdesign

Hvordan ser budsjettet ditt ut?

Aller først er det viktig å finne ut hvor mye penger du ønsker å bruke på et nytt bad. Ta banken med på råd, og husk å ta høyde for at et byggeprosjekt ofte blir dyrere enn forventet på grunn av uforutsette utfordringer underveis. Det er derfor smart å sette av litt ekstra i budsjettet til det.

Hvis du synes det er vanskelig å komme i gang og forstå økonomen i prosjektet, er det masse hjelp å få i de profesjonelle badebutikkene. Der får du hjelp og veiledning til hvordan du best griper an oppgaven med tanke på budsjettet, samt inspirasjon og ideer til innredningen av et nytt bad. Vi vil derfor anbefale at du tar kontakt med en av de mange forhandlerne våre.

Finn forhandler

Hvordan bruker du baderommet ditt i dag – er det noe du vil endre på?

Start gjerne med å lage en liste over fordelene og ulempene ved det gamle badet ditt. Det er helt sikkert funksjoner du har hatt lyst til å endre på, og det er løsninger som har fungert godt, som du vil ha med over til et nytt bad.

Hvis du har et gammelt badekar som ingen bruker, kan du skifte det ut med en dusjløsning og samtidig på mer plass i rommet til f.eks. høyskap, sminkeplass eller helfigurspeil. Husk også å tenke på plasseringen av håndkletørker eller knaggrekker i nærheten av servant og dusj. Og hva med toalettrullholderen? Det er faktisk viktig å finne den riktige plasseringen til den.

Jo grundigere du har vært med forarbeidet og laget en utfyllende liste, jo større er sannsynligheten for at interiørkonsulenten i badebutikken kan hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen til deg og dine behov.

Ta en titt i vårt store inspirasjonsunivers og finn inspirasjon til innredning av nytt bad.