Inzo / You

Stadium stående servant

Stadium bordstående servant fra Dansani er moderne eleganse på høyt nivå. Servanten er laget av førsteklasses sanitærporselen og har en glatt, strømlinjeformet form som fanger blikket med sin enkelhet og sitt sofistikerte uttrykk. Stadium servanten gir badet ditt en moderne sjarm med perfekt balanse mellom form og funksjon..

Valgt
Hvit blank

101105003

Pris
3 325 kr

GTIN (EAN) 5713804390424
Farge Hvit blank
Høyde 13,50 cm
Bredde 46 cm
Dybde (lengde) 32,50 cm
Volum 20,18 dm³
Materiale Porselen
Netto vekt 9 kg
Bruttovekt 10 kg
Enkelt/Dobbelt Enkel
Kranhull 0
Overflate Porselen
Basseng plassering Sentrum
Emballasje høyde 20 cm
Emballasjebredde 50 cm
Emballasje dybde (lengde) 40 cm
Serie Inzo, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg