Garanti

Hos Dansani står vi for produktene våre. Det er grunnen til at vi – i tillegg til forbrukernes lovfestede rettigheter – gir en ytterligere produktgaranti. Du får 10 års garanti på baderomsmøblene og dusj*.

HVA ER OMFATTET AV GARANTIEN?

Produktene våre er produsert i overensstemmelse med eksisterende standarder og krav i harmoniserte, industrielle standarder. Overflater av tre, porselen og glass har naturlige forskjeller i finishen. Det er en del av materialets karakter, og regnes ikke som produktdefekter dersom de bevarer den nåværende kvalitet og toleransene i Dansani. 

Servanter med 10 års garanti

Frittstående servanter og integrerte servanter

Møbler med 10 års garanti

Benkeplater, servantskap, skuffer, skuffefronter, oppbevaringsskap, skapdører, speilskap, overskap, hyller, dører, høyskap, håndtak, støtteben, hengsler, dempere og skuffeskinner

Speil, el og belysning med 10 års garanti

Speil med og uten lyskilder. Lamper og pendler til tak- og rombelysning. Lyskilder til skap og skuffer

Dusjløsninger med 10 års garanti

Glass, hengsler, beslag, profiler, skinner, håndtak, dusjbunner, kabinetter, kroker, dusjhyller, hjul og styreskinner

Tilbehør med 10 års garanti

Sminkespeil uten lyskilder, trådkurver, håndkleholdere, trebrett, kroker, hyller og dusjnaler

Tilbehør med 5 års garanti

Håndkletørkere og sminkespeil med lyskilder

HVA ER OMFATTET AV GARANTIEN?

Garantien krever at produktet er montert i overensstemmelse med vedlagte monteringsveiledning. 
Dansani er ikke ansvarlig for skader eller defekter grunnet feil montering eller installasjon. Dersom produktet likevel har defekter, ber vi om at du gir oss dokumentasjon før montering, da reklamasjonsretten bortfaller dersom produktet er installert.

Installasjon av vann og elektrisitet skal utføres av autoriserte fagfolk og være i overensstemmelse med gjeldende regler.  Garantien krever at anbefalingene for stell og pleie er blitt fulgt. Ingen utskiftninger vil bli gjort av defekter som er forårsaket av feil eller utilstrekkelig vedlikehold, ombygging av møbler eller uvanlig bruk.

HVA ER IKKE OMFATTET AV GARANTIEN?

Vær oppmerksom at garantien ikke gjelder, samt at risikoen for fuktskader øker, dersom det gjøres justeringer av konstruksjonen og/eller designet. Vi anbefaler at de vedlagte anbefalingene for stell og pleie blir lest grundig og fulgt. Bruk kun de anbefalte vaskemidlene for å sikre at produktene dine holder seg fine i mange år. 

Garantien dekker ikke omkostninger fra tredjepart eller varer som ikke leveres av Dansani. Eventuelle omkostninger i forbindelse med dette skal dekkes av forsikringen til det selskapet som er ansvarlig for anlegget, eller av forbrukerens egen forsikring. Garantien dekker ikke slitedeler. Se diagrammet nedenfor.

* Vår utvidede produktgaranti gjelder for produkter kjøpt etter 1/1-2021. For produkter kjøpt tidligere gjelder en produktgaranti på 5 år.

INGEN 10 ÅRS GARANTI

Det gis kun 1 års garanti på produktene nedenfor.

Vannlås, overløpsringer, avdekningsringer, overløpsrosetter, bunnventiler og overløpssett

Elektriske komponenter som kan skiftes ut, for eksempel drivere. Belysning i drift ut over normal bruk. Normal bruk defineres som 4 timer daglig

Tetningslister, magnetlister, sokkellister, gulvprofilsett og drypplister

Gummilister til dusjnaler og pleiemidler

Har du problemer med et Dansani-produkt?

Hvis du har et problem med et Dansani-produkt som forhandleren ikke kan hjelpe deg med, kan du fylle ut vårt reklamasjonsskjema.

Klageskjema

Har du fortsatt spørsmål?

Monteringsveiledninger

Her finner du monteringsveiledninger for alle Dansani-seriene.
Les mer

Vedlikeholdsveiledninger

Her finner du vedlikeholdsveiledninger til produktene våre.
Les mer

Få svar på spørsmålene dine

De vanligste spørsmålene finner du her:
Vanlige spørsmål

Kontakt oss

Trenger du å kontakte oss
Kontakt oss her