Skap stemning på badet

Tilbehøret setter prikken over i-en på ditt bad. Enten som den siste dekorative touch eller for å optimere innredningen og forenkle hverdagen i badet. Inspirasjon til hvordan du kan leke med tilbehør til din innredning finner du her.

  • Interiørdesign

  • Stil

Skap stemning med lys

Innvendig lys gir bedre overblikk og god stemning

Du kan velge behagelig LED-lys som baderomstilbehør i skuffer. Dette skaper både stemning og gjør dine skuffer innbydende. Lyset er vinklet i 45 grader så du ikke blir blendet, og samtidig får optimalt lys ned i skuffen. Velg lys som tilvalg når du velger servantskap, og du kan i utvalgte serier i tillegg velge stikkontakt innebygd i nederste skuff.

Med innvendig LED-belysning i speilskap og sideskap får du bedre oversikt i skapene. Du kan slippe å slå på taklyset, og det blir enklere å få sove igjen om du skal tilbake i søvn. Lyset er tilvalg i forbindelse med bestilling av skapet.

Myke former

Den runde formen på den nye Bright lampe er helt i stil med tidens trend mot myke former, og det smarte er at den samme lampen kan brukes både som speil-, vegg- eller taklampe.

Få godt lys til alle gjøremål på badet

Lyset spiller en viktig rolle for helse og velvære, og det er bevist at godt lys øker livskvaliteten vår. På badet er godt lys ekstra viktig, spesielt når du skal sminke deg. Ingen kvinne ønsker å sminke seg perfekt i speilet, men fremstå helt annerledes ute i dagslys. Som mann vil du også gjerne være sikker på at barberingen er perfekt.

Derfor er det viktig at du velger riktig belysning til speil og speilskap, men også til resten av badet. For å skape den perfekte helhet i innredningen og få det et optimalt lys kan du supplere med pendler, spotter og taklamper som matcher lampene på speilet og speilskapet.

God baderomsbelysning