Calidris / Inzo / You

Mottakerenhet til lamper

Mottakerenheten er avgjørende for trådløs styring av Dansani lamper. Med en maksimal tilkobling av inntil 5 lamper sørger mottakerenheten for sømløs og sentralisert styring. Da kan du styre lyset på hele badet og bestemme både lysstyrke og temperatur, og alt lyset justeres samtidig når du har installert mottakerenheten.

Valgt
Hvit

190304330

Pris
1 075 kr

GTIN (EAN) 5711112906009
Farge Hvit
Høyde 2,20 cm
Bredde 30 cm
Dybde (lengde) 30 cm
Volum 1,98 dm³
Netto vekt 0,20 kg
Bruttovekt 0,20 kg
Bryter Ekskl. lysbryter
Type 12V lysstyring
IP klasse IP44
Kelvin 3150K
Lumen 430 lm
Lys spesifikasjon 5, 1W LED
RA 90
Emballasje høyde 5 cm
Emballasjebredde 9 cm
Emballasje dybde (lengde) 14 cm
Serie Calidris, Inzo, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg