Inspirasjon til speil på badet

Hos Dansani finner du et hav av muligheter når det kommer til speil på badet. Vi byr på et stort og spennende sortiment av baderomsspeil som kan gjøre alle dine drømmer om det perfekte badet til virkelighet.

  • Interiørdesign

  • Stil

DITT PERFEKTE SPEIL

Enten du er på utkikk etter et speil med lys eller uten lys, finner du alt du trenger i den store produktkatalogen vår. Vi har et stort utvalg spennende speil i mange forskjellige prisklasser og former.

Leter du etter et helt perfekt baderomsspeil til deg og din stil? Kanskje det skal være et ovalt speil? Eller et firkantet speil? Vi har også rundt speil, så du skal kunne finne akkurat det baderomsspeilet som passer inn på ditt bad. De gjennomtenkte løsningene og den høye kvaliteten vår tilbyr noe for både det stilige, det klassiske, det minimalistiske og det mer ekstravagante baderommet.

Vi har mange løsninger for baderomsspeil, og byr selvfølgelig på:

  • Energibesparende speil med lys
  • Miljøvennlige og bærekraftige materialer
  • Godt og solid håndverk
  • Kvalitetsmaterialer i særklasse

Gjennom vårt mangeårige arbeid med speil til bad har vi utviklet strenge kriterier i forbindelse med utvelgelse av de beste og mest miljøvennlige materialer som sørger for at speilet ditt holder i mange år.

Hvis du er på utkikk etter et speil med lys, kan du gå på oppdagelsesferd i våre spennende kataloger og innbydende utstillinger som du finner rundt i hele landet. Så kan du med egne øyne se den gode kvaliteten og danne deg et inntrykk av de neste uante mulighetene du har når du skal velge et flott, dekorativt og funksjonelt baderomsspeil.

Et speil er en nødvendighet i de fleste hjem, men det er ingen som har sagt at det trenger å være verken standard eller kjedelig når du velger et speil fra Dansani – det er nemlig helt spesielt og gir deg muligheten til å sette ditt personlige preg på badet og velge nøyaktig den stilarten som matcher din smak og bolig.

Hvilken form på speil bør jeg velge?

Valget mellom rundt, ovalt eller firkantet speil avhenger av din personlige preferanse og stilen du ønsker på ditt baderom. Her er noen hensyn å ta for de ulike speilformene:

Et rundt speil gir en myk og organisk følelse til baderommet. Et rundt speil kan skape en mer avslappet og leken atmosfære og bryte opp skarpe linjer og hjørner i rommet.

Et ovalt speil gir en klassisk og elegant følelse til baderommet. Den avrundede formen er myk og kan tilføre et snev av raffinement og tidløshet. Ovalt speil fungerer godt i tradisjonelle eller vintage inspirerte bad, men kan også brukes i mer moderne design for å skape en kontrast mellom de organiske formene og de stramme linjene.

Firkantet speil er mer tradisjonelt og tidløst. De passer godt inn i ulike stilarter og kan bidra med en følelse av orden og symmetri. Firkantet speil passer godt til moderne, minimalistiske eller industrielle baderomsinnredninger der rene linjer og enkelhet er viktig.

De fleste av våre baderomsspeil leveres med lys, så du kan få med ledlys når du kjøper et baderomsspeil hos Dansani.