Speilskap i nydelig design og høyeste kvalitet

Den største fordelen med et speilskap er ekstra oppbevaring og enkel tilgang til de tingene du bruker daglig. På grunn av den grunne dybden kan du plassere kremer, deodoranter, parfymer, hårlakk og sminke på rekker, så du raskt får overblikk over innholdet i speilskapet ditt. Det er ikke noe som blir skjult bak noe annet, og du finner alltid akkurat den kremen du skal bruke.

 • Interiørdesign

 • Stil

GI SPEILSKAPET DITT ET PERSONLIG PREG

Et speilskap fra Dansani er noe helt spesielt. Vi har sørget for et gjennomtenkt design som er både funksjonelt og skaper en hyggelig stemning med forskjellige former for baderomsbelysning. Samtidig skal du med speilskapene våre kunne sette et personlig preg på baderommet ditt på en skandinavisk og minimalistisk måte. Du kan nemlig velge speilskap med sider i samme farge som resten av de nye baderomsmøblene dine. Samtidig er det mange forskjellige design, størrelser og muligheter for belysning, så speilskapet kommer til å passe perfekt inn i din stil og baderomsinnredning.

Innebygde speilskap

Hvis du ikke vil gå på kompromiss med oppbevaringsplassen, men samtidig ønsker en mindre synlig løsning, er et In-built speilskap ideelt. Det bygges nemlig inn i veggen, så selve skapet er skjult og kun speilflaten er synlig på veggen – akkurat som et speil.

Smart baderomskap med speil

Speilskapene til baderommet er både flotte og funksjonelle. Men det kan være vanskelig å finne frem i et omfattende sortiment for å velge det rette speilskapet til badet. Vi gir deg trygghet, uansett valget ditt, fordi alle speilskapene våre har fokus på:

 • Høy kvalitet
 • Gode råmaterialer
 • Gjennomtenkt design
 • Godt håndverk

Et skap med et praktisk og funksjonelt speil er en svært god speilløsning til de fleste baderom – spesielt hvis det trengs ekstra plass til oppbevaring. Alle speilskapene våre har soft close, som gir deg en dempet og lydløs lukking av dørene. De fleste av speilskapene har dobbeltsidige speildører, så du kan bruke tingene dine samtidig som du ser deg selv i speilet.

Vi har utelukkende brukt kvalitetsmaterialer i alle deler i speilskapene våre. Derfor er de blant annet utstyrt med solide metallhengsler som enkelt kan justeres for å få dørene til å sitte perfekt på skapet. Mange speilskap inneholder også smarte funksjoner, som for eksempel:

 • Vi har utstyrt alle speilskap med stikkontakt og USB-stikk til praktisk opplading.
 • Glasshyller som du kan plassere etter dine oppbevaringsbehov, så du får plass til både den høye hårlakken og den lave krukken med krem
 • Forstørrelsesspeil med 5x-forstørrelse som hjelper deg med å se alle detaljene
 • Magnetlist til oppbevaring og enkelt tilgang til de små metallgjenstandene dine
 • Flyttbar hylle i metall som du kan plassere så den passer perfekt til din oppbevaring