Dansani match dusj

Dansani Match er en serie brukervenlige dusjløsninger i høy kvalitet, moderne design og med gjennomtenkte detaljer. Basert på bare 6 grunnmodeller kan du kombinere utallige varianter som f.eks. dusjhjørner med to dusjdører, dusjhjørner med foldedører eller sidepanel, nisjedører, dusjvegger osv.

Dansani Match – dusjdører og dusjvegger perfekt til ditt bad uansetT størrelse og form

Med Dansani Match har vi gjort noe ut av funksjonene og designet, som er enkelt med gjennomtenkte detaljer, som kanskje ikke er synlige umiddelbart, men som du vil glede deg over i hverdagen.

Våre mange Dansani Match modellene og kombinasjonsmulighetene våre gjør det enkelt for deg å velge akkurat den dusjløsningen som passer til badet ditt og behovene dine.

Velger du Dansani Match dusjvegger og dusjdører, så er du sikret enkel rengjøring og en flott og klar glassflate. EasyCare er et tysk, miljøvennlig produkt som er sertifisert av det uavhengige laboratoriet SGS Institut Fresenius i henhold til OECD Guideline 2009. Som standard er alle Dansani Dusj serier innvendig utstyrt med den hardføre og miljøvennlige EasyCare-behandlingen, som gjør det vanskelig for smuss og kalk å overleve – selv etter å ha blitt tørket av 30 000 ganger. Glasset skal bare tørkes av med en myk klut etter bruk, da vil du ha et flott glass i mange år fremover.

Dansani Match kombinasjonsmuligheter

Ut fra de 6 grunnmodellene kan du enkelt skape mange forskjellige dusjløsninger i flere størrelser. Grunnmodellene kan nemlig kombineres og de er vendbare. Det betyr at du ikke trenger å bry deg om hvorvidt det er en høyre- eller venstremodell. Hvis du f.eks. ønsker et 80 cm firkantet dusjhjørne med to dusjdører, bestiller du bare 2 stk. A81.

Se alle Match dusjvegger her

Svingdører - Modell A

Dansani Match klassisk dusjhjørne med to dører som kan svinges både utover og innover når du ikke bruker de to dusjdørene. Det gir god gulvplass på et lite bad og åpner rommet.

Faste dusjvegger med svingdør - Modell C

Hvis du har et lite bad, kan du utnytte plassen rett ved dusjhjørnet hvis du velger en dør med sidepanel. Dansani Match dørene kan slås innover så de bruker minst mulig plass

Buede svingdører - Modell E

To buede dører fra Dansani Match kan settes sammen til et dusjhjørne. Døråpning både utover og innover gir god plass i rommet når dusjhjørnet ikke er i bruk.

Badekarvegg med svingdør - Modell H

Si farvel til dusjforhenget med en elegant skjerm som skaper følelsen av mye mer luft i rommet. Glassdøren kan lukkes inn mot armaturen slik at avskjermingen tar minst mulig plass. Støttearm er inkludert.

Design med omtanke

De enkle profilene skjuler en heve-/senkefunksjon og mulighet for justering som tar høyde for skjeve vegger, slik at dørene åpnes og lukkes perfekt hver gang. En tilhørende dekkappe lukker profilen ovenfra og sørger for den siste finishen. Profilene leveres i fargene sateng eller sort matt.

Se dusj inspirasjon

Fullfør opplevelsen

Eksklusiv kolleksjon av tilbehør, som dusjnal, dusjhyller og kroker som gjør hverdagen Dansani Match til en enda mer utsøkt fornøyelse. Alt er designet ned til minste detalj med henblikk på optimal funksjon.