Monteringsvideo

Trenger du hjelp til å montere baderomsmøblene våre?

Vi har her samlet alle våre monteringsvideoer, som gir en god instruksjon i hvordan man best kan foreta monteringen.

YOU servantskap

YOU speilskap

YOU høyskap

YOU Dimension speil

Calidris servantskap

Calidris høyskap

Med et enkelt trykk

Nå gjør vi det også mulig å samle speil, taklamper og spotter i en gruppe, så alt kan styres med kun ett enkelt trykk. Dermed vil en justering av speillyset også justere styrken og fargen på lyset i spotter og taklamper. Den unike trådløse styringen er enkel å sette opp og krever ingen Wi-Fi forbindelse – du trenger kun én mottakerenhet for å koble sammen opp til 5 pendler og spotter.

MONTERING AV DANSANI-MØBLER

Når du skal montere møbler fra Dansani følger monteringsveiledning alltid med produktet. Monteringsveiledningen beskriver i detalj hvordan du monterer møbler, dusj, speil eller speilskap, men noen ganger kan en video som forklarer det samme på en mer visuell måte være en ekstra hjelp.

Du finner monteringsvideoer for flere av våre produkter på denne siden, slik at du kan se hvordan de skal monteres. Du kan også bruke monteringsvideoene som veiledning hvis du trenger å justere møblene, rette en skjev skuff eller lignende. Det er tross alt ikke alltid at man husker å ta vare på monteringsveiledningen, derfor kan det være nyttig å bruke filmene her på siden til å se hvordan det var man justerte skuffen. Det kan også være at høyskapet må bytte plass på, og nå må monteres et annet sted. Da kan du se i videoen hvordan skapet skal henges opp.

I våre monteringsfilmer prøver vi å forklare deg med video og tegninger hvordan du monterer møblene på badet ditt. Vi har både videoer med mennesker som viser hvordan man gjør det, men også animasjonsfilmer som viser det samme kombinert med instruksjoner og tegninger. Begge typene av monteringsfilm forklarer tydelig og visuelt hvordan du gjør det, slik at du kan montere produktene dine fra Dansani uten problemer.

Selv om tittelen på videoen sier en bestemt serie, kan du ofte bruke de samme videoene til våre andre møbler. Bruk dem som guide hvis du er i tvil, slik at du kan montere møbler, dusj og tilbehør uten problemer.

HUSK DE RIKTIGE VERKTØYENE

Husk riktig verktøy når du monterer møblene fra Dansani, det gjør arbeidet ditt mye enklere og håndterbart. Husk alltid vater, som er helt uunnværlig når du setter opp møbler. Det kan også være nyttig å være mer enn én person ved montering, så vær så snill å alliere deg med en god venn eller et familiemedlem når du monterer møblene våre.

Husk at hvis du ikke føler deg komfortabel med oppgaven med å montere møblene selv, til tross for instruksjoner og videoer, er det en god ide å be om hjelp fra en håndverker som kan montere møblene for deg. Det kan være en idé å få hjelp av en elektriker hvis du har kjøpt lamper og speil med lys fra Dansani, slik at du får riktig oppsett, og dermed også lengre levetid på produktene dine. En rørlegger kan hjelpe deg med riktig oppsett i forhold til servant og sluk, noe som er ekstremt viktig å få satt opp riktig på et bad.

Skulle du trenge mer hjelp enn monteringsveiledningene og monteringsvideoene våre kan gi deg, er du selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss og vi hjelper deg gjerne videre