Servanter

Servantene våre fås i ulike størrelser og dybder, slik at du kan innrede både store og små baderom.

417 Produkter

SMÅ SERVANTER TIL DET LILLE BADET

Hvis du har et lite bad, kan du enkelt få plass til både servant og underskap på badet. Med en dybde på bare 27 cm passer den lille servanten Micro Menuet perfekt inn på et lite og smalt bad eller gjestetoalett. Servanten er vendbar, slik at du kan plassere blandebatteriet på høyre eller venstre side, noe som gjør den fleksibel på liten plass.

En annen liten servant er den vakre Mini Minore, som er laget av kompositt. Denne servanten har en dybde på 36 cm og passer derfor også fint inn på små baderom.

Uansett hvor stort badet ditt er, kan du altså finne både små og store servanter hos Dansani.

 

DOBLE SERVANTER TIL DET STØRRE BADET

Har du bredden, har vi servanten. Så hvorfor ikke utnytte plassen maksimalt med en dobbel servant. Med to servanter kan flere gjøre seg klare til en ny dag og komme seg ut av døren samtidig.

Velg blant et bredt utvalg av helstøpte eller frittstående servanter. Kombiner med våre ekstra høye underskap for å utnytte veggplassen til det fulle.

Våre doble servanter er også tilgjengelige i ulike materialer, slik at du kan finne den perfekte servanten til ditt baderom.

Kjenner du for eksempel til den vakre servanten vår Minore? Den elegante, helstøpte Minore kan leveres i lengder opp til 240 cm, slik at du kan skreddersy en løsning som passer til ditt bad og dine behov, slik at du kan få mest mulig ut av hver eneste centimeter på badet. Minore fås med et eller to basseng, og du kan velge om du vil ha den med eller uten kranhull, slik at den passer til en bordstående eller veggmontert blandebatteri.

Våre Shape, Form og Unique servanter kan også skreddersys etter baderommets mål og behov - les mer om det skreddersydde baderommet her.

 

SERVANTER TIL BENKEPLATE

Med våre frittstående servanter og matchende benkeplater kan du optimalisere plassen og velge løsninger med én eller flere servanter og plassere servanten på høyre eller venstre side. Samtidig får du en stilig og annerledes løsning som passer til både store og små rom.

Våre frittstående servanter finnes i flere utførelser, så uansett om du er ute etter en rund eller firkantet servant, finner du den her.

Benkeplatene våre fås i tre, laminat og det bærekraftige Silestone, som er laget av minst 20 % resirkulert materiale. 

 

BADEROMSSERVANT I FARGER

I seriene Mido+ og Calidris kan du få baderomsservanter i en annen farge enn hvit.

Cappella-servanten er laget av sanittærporselen og fås i fargene hvit matt, hvit blank og sort. Den har en romslig kum som gir god plass til både tannpuss og ansiktsvask.

Vår Form-servant er laget av glass og fås i 3 forskjellige matte farger. Hva med en mørk grå servant til et hvitt underskap? Eller velg den lysegrå matte fargen og kombiner den med et underskap i en lignende farge.

Servanten Unique er laget av et kvartsbasert materiale og har en unik design. Den fås i 6 forskjellige farger og har et vakkert marmorert utseende, slik at den nesten ser ut som en marmorservant på badet. Unique fås både som servant og benkeplate, slik at du kan kombinere og tilpasse den etter eget ønske. Les mer om det skreddersydde baderommet her.

 

HVILKET MATERIALE SKAL JEG VELGE?

Servantene våre fås i flere forskjellige materialer. Servanten i porselen er selvfølgelig laget av sanitærporselen, som er et sterkt, keramisk materiale med en myk og avrundet design på alle kanter på både servant og benkeplate. Overflaten er hard, glatt og blank, og de avrundede kantene gjør den svært enkel å rengjøre.

Dansanis servanter fås også i et sterkt kompositt-materiale, som har en matt og silkemyk overflate som er behagelig å ta på. Det ultratynne designet gir servanten et minimalistisk og stilrent uttrykk som er den perfekte prikken over i-en til servantskapet. Servanten er lett å vedlikeholde med vanlige baderomsrengjøringsmidler, men den tåler ikke skuremidler. I tillegg anbefaler vi at du bruker Dansanis matte overflatepleieprodukt 3 ganger i året. Mindre skader kan repareres.

Form-servanten vår er laget av glass og har en moderne, ren design med myke former. De tre matte fargene, det tynne utseendet og den myke designen på bassenget utstråler personlighet og eleganse. Servanten kan skreddersys nøyaktig etter størrelsen på baderommet ditt og dine ønsker om antall kummer og farge.

Unique-servanten har en stringent og særegen design som tiltrekker seg oppmerksomhet, og det eksklusive naturmaterialet Silestone® tilfører baderommet ditt et preg av luksus og eleganse utenom det vanlige. Hver servant er unik og tilpasses deg og dine ønsker med hensyn til størrelse, antall servanter og plassering. Det dype og romslige bassenget er tilgjengelig i to størrelser.

 

HVILKEN HØYDE SKAL EN SERVANT MONTERES I?

For monteringshøyde på servant og servantskap, se våre monteringsmål her. Våre baderomsservanter har ulike høyder avhengig av hvilken type servant og hvilket materiale du velger. Servantskapet må derfor monteres i riktig høyde, noe du kan se i våre innbyggingsmål.

 

SERVANTER MED ELLER UTEN KRANHULL

Et kranhull i en servant brukes til blandebatteriet. Vi har servanter med 1 eller 2 kranhull, avhengig av hvilken servant og størrelse du ønsker. Hvis du velger en dobbel servant med 2 kraner, trenger du også 2 kranhull. Hvis du bare har en enkelt kran, trenger du bare 1 kranhull.
Hvis du har et veggmontert blandebatteri, kan du selvfølgelig også få servanter uten kranhull.

 

FINN RIKTIG BADEROMSMØBEL TIL SERVANTEN DIN

Når du har valgt hvilken servant du vil ha på badet, må du også velge hvilke baderomsmøbler du vil plassere under servanten. Her kan du se nærmere på alle servantskapene våre.

Forskjellen på et servantskap og et underskap er at et servantskap har utsparinger for avløpet fra servanten. Det er her du finner baderomsmøbler til servanten din.

 

HVILKEN SERVANT TIL BADEROMMET?

Når det gjelder servanter, har Dansani flere materialer å velge mellom. Sanitærporselen er det klassiske materialet som holder seg fint i mange år og er lett å rengjøre. Vi har også servanter i komposittmateriale, som gir et tynnere og mer elegant utseende. Vi har også servanter i glass og det vakre materialet Silestone, som er sterkt og motstandsdyktig på overflaten.

 

HVA KOSTER EN NY SERVANT?

En ny servant trenger ikke å være dyr, og prisen varierer avhengig av hvilket materiale og hvilken størrelse du ønsker. La deg inspirere av produktkatalogen vår, der du også kan se priser.

 

HVOR HØY BØR EN SERVANT PÅ BADET VÆRE?

Det finnes ulike høyder/tykkelser på baderomsvasker avhengig av hvilket materiale du velger. Med kompositt har du muligheten til å få et veldig tynt og elegant utseende, mens du med porselen kan få en litt høyere servant, avhengig av hvilken servant du velger.

 

HVOR HØYT BØR EN BADEROMSSERVANT HENGE?

Generelt bør servanten plasseres slik at det er ca. 80-85 cm fra gulvet til toppen av servanten. Det er imidlertid andre faktorer som spiller inn, for eksempel høyden din, høyden på servantskapet og hvilken type servant du har valgt. Plasser servanten slik at du får en god arbeidshøyde uten at den henger for høyt eller for lavt.

 

HVA BØR DU IKKE HELLE I SERVANTEN?

Generelt er det lurt å unngå å helle noe i servanten som ikke er vann eller såpe, da det kan skade rørene. I stedet bør du kvitte deg med disse materialene på riktig måte, for eksempel ved å kaste dem i søppeldunken eller følge de lokale forskriftene for resirkulering og farlig avfall.

 

KAN JEG SKIFTE SERVANTEN SELV?

Ja, det kan du, så lenge det kun er snakk om utskifting og tilkobling til eksisterende rør. Hvis du må legge nye rør eller endre rørinstallasjoner, må du få hjelp av en autorisert rørlegger.