Runde

Trenger du et rundt speil til badet eller andre steder i hjemmet, finner du det her hos Dansani.

14 Produkter

NÅR BØR DU VELGE ET RUNDT SPEIL?

Et rundt baderomsspeil bryter opp de rette linjene i rommet, og et rundt speil gir baderommet et elegant og vakkert uttrykk. Du kan også bruke et stort, rundt speil andre steder i hjemmet hvis du ønsker det. Hva med et rundt messingspeil i garderoben? Eller et stort rundt speil på soverommet? Våre vakre runde speil har en stor speilflate, og de runde speilene fås til og med i flere forskjellige størrelser og farger.

Trenger du et rundt speil ø100 eller et rundt speil på 80 cm, finner du det her. Vi har runde speil i ulike størrelser, slik at du kan finne et rundt speil som passer deg og dine behov. Ta en titt på vårt runde Moon-speil, som fås i 75 eller 90 cm. Og det vakre bakbelyste Corona-speilet fås i 60, 75 og 90 cm. Det vakre og enkle Shine-speilet fås i størrelsene 75 og 90 cm.

Det populære Moon-speilet har en vakker ramme rundt det runde speilet, som ikke bare bidrar til å ramme inn speilet og lyset, men også tilfører det lille ekstra til baderommet. Er du på utkikk etter et vakkert rundt speil i messing? Da kan du kombinere det med håndtak og beslag i messing for et enhetlig og elegant uttrykk på badet.

Moon fås også med sort ramme, i likhet med vårt runde Shine-speil. Mens du på Moon-speilet kan regulere lysets styrke og varme, kan du på Shine slå av og dempe lyset i speilet.
Hvis du heller vil se vårt utvalg av ovale og firkantede speil - husk at du kan se hele vårt utvalg av speil her.

Du kan også lese mer om alle speilene våre her.

 

RUNDE SPEIL MED LYS

Alle våre runde speil har lys, og flere av dem leveres også med lysstyring. Et rundt speil med lys betyr at du ikke trenger ekstra lamper på badet rundt det runde speilet, og du får alltid god belysning i et rundt speil med lys når de runde speilene kommer fra Dansani.

Med lysstyring på de runde speilene kan du selv styre lysets varme og styrke. Det betyr at du kan få et godt lys om morgenen når du sminker deg eller barberer skjegget, og du kan få et stemningsfullt og avslappende lys om kvelden før leggetid. Les mer om lysstyring og speil på denne siden.

I våre Moon og Shine-speil er lyset innebygd i det runde speilet, og speilet rammer vakkert inn både speil og lys i den fargede rammen rundt det runde baderomsspeilet. Moon fås også i en oval form hvis du er ute etter et moderne og stilrent speil.

Det runde Moon-speilet fås i tre ulike farger, så hvis du er ute etter et rundt speil i messing, finner du det her. Speilet fås også med sort eller hvit ramme, slik at du kan finne det runde speilet og den fargen som passer til ditt baderom.

Corona-speilet vårt har en vakker bakgrunnsbelysning som skaper en fantastisk ramme rundt det runde speilet. Med Corona kan du sette sammen flere forskjellige størrelser for å skape et vakkert og annerledes uttrykk på badet. Ett eller flere runde speil gir selvfølgelig ekstra lys, slik at du alltid har et vakkert og godt opplyst baderom når du velger Corona-speil.

Det er også på de runde Corona-speilene du kan plassere vår Reach-hylle for å skape ekstra atmosfære og hygge på badet.

Hvis du vil lære mer om speil, kan du lese mer på denne siden. Hvis du trenger ekstra oppbevaring i og rundt speilet, kan du se nærmere på våre speilskap eller lese om dem her.

 

HVOR STORT BØR ET RUNDT BADEROMSSPEIL VÆRE?

Hvis du har et stort og romslig baderom, kan det være lurt med et større rundt speil, mens et mindre baderom med fordel kan ha et mindre rundt speil. Våre runde speil er mellom 60-90 cm i diameter og fås med eller uten ramme. Husk at speilet ikke bare skal være funksjonelt, men også passe til din personlige stil og estetikk. Velg derfor et utseende og en farge som passer til din stil.

 

HVORFOR VELGE ET RUNDT SPEIL?

Et rundt speil kan gi et annerledes og mer unikt uttrykk på badet. Runde speil er moderne og gir en mykere, mer organisk form til et rom som ellers domineres av rektangulære og kvadratiske former. Et rundt speil kan være et blikkfang på badet og tiltrekke seg oppmerksomhet på en elegant måte. Dansanis runde speil fås med og uten fargede kanter, og alle speilene kan leveres med belysning.

 

HVOR HØYT BØR ET RUNDT SPEIL HENGE OVER VASKEN?

Generelt anbefales det å henge et rundt speil i samme høyde som et rektangulært eller kvadratisk speil - dvs. at speilets underkant bør være ca. 15-20 cm over servantens overflate. Dette sikrer at speilet er lett tilgjengelig og at du kan se ansiktet ditt i en behagelig høyde. Men husk også å ta hensyn til speilets totalhøyde og baderommets estetikk.