Calidris / Inzo / You

Jupiter pendellampe

Jupiter pendellampe er en imponerende og iøynefallende lampe som tilfører badet ditt et snev av eleganse. Lampen har et enkelt utseende med sin runde form og gode belysning. Den fungerer både som et vakkert tilbehør og en kraftig lyskilde. Med lysstyringsfunksjonen kan du skape ønsket stemning ved å justere både styrke og varme i lyset. Lampen kan selvfølgelig kobles sammen med resten av Dansani belysningen på badet slik at du får en helhetlig og samlet justering på hele baderomsbelysningen. Denne lampen må kobles sammen med et av våre speil med lysstyring for å fungere, da det ikke følger med LED-driver.

Velg farge
Valgt
Hvit

190302870

Pris
1 075 kr

GTIN (EAN) 5711112362324
Farge Hvit
Høyde 2,10 cm
Bredde 8 cm
Dybde (lengde) 8 cm
Volum 0,13 dm³
Netto vekt 0,46 kg
Bruttovekt 0,64 kg
Bryter Ekskl. lysbryter
Type 12V lysstyring
Energiklasse E
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 674 lm
Lys spesifikasjon 5W LED
RA 95
Emballasje høyde 5 cm
Emballasjebredde 9 cm
Emballasje dybde (lengde) 14 cm
Serie Calidris, Inzo, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg