Dansani Mido +

Mido+ er et enkelt og rent design med lav pris til baderom av alle størrelser. Her er 
det god valuta for pengene og gjennomtenkt dansk design, produsert i Danmark.

Dansani Mido + Utnyttelse av plassen, også i det minste baderommet

Dansani Mido+ er velkjent Dansani-kvalitet og -funksjonalitet til svært gode priser. Med sitt oversiktlige sortiment tilbyr Dansani Mido+ med sitt funksjonelle design og sine materialer maksimal plassutnyttelse og gode oppbevaringsmuligheter med høye servantskap. Det er derfor spesielt godt egnet til innredning av mindre baderom. Baderomsmøblene er tilgjengelige i seks farger, der du har mulighet til både å trekke naturen inn på baderommet ditt med trestrukturer, eller uttrykke deg enkelt med matte eller høyglansede fronter. Du får møbler i tidsriktig design som er funksjonelle, holdbare og enkle å holde rene.

Dansani Mido+ innebærer «value for money».

REN OG ENKEL Å SE PÅ

Enkle, moderne design og overflater som oppmuntrer til gode 
vaskerutiner, tåler mascaraflekker og høye skumnivåer hver dag. 


Med skuffeskinner som tåler både en sint tenåring og en toåring. 
og masse god funksjonalitet som setter farge på hverdagen.

Få god vaskeplass i det mindre baderommet

Servantene finnes i små bredder og har smal dybde, så de passer perfekt til det mindre baderommet, samtidig som du får mest mulig arbeids- og skapplass til rådighet. Dansani Mido+ serien byr på to servantdybder i Lotto og Amber og tre forskjellige farger i Cappella.

Høye skap med god oppbevaringsplass

Bak dørene får du god hylleplass til håndklær og høye flasker med vaskemidler mm. Med de høye servantskapene og skuffene får du god oppbevaringsplass og fullt uttrekk som gjør det enkelt å få tak i de bakerste tingene. Både dører og skuffer lukker med soft-close og kan finjusteres etter behov.

Lys i skuffen

Skaper stemning og gir deg bedre oversikt. Lyset er batteridrevet og monteres enkelt og greit

Så smart og enkelt kan det gjøres

Den fikse lille Chic metallhyllen plasseres halvveis  innover speilet og er perfekt til brillene og en flaske med duftpinner.