Ovale

Et ovalt speil gir baderommet et elegant uttrykk, og hvis du er på utkikk etter et ovalt speil til baderommet, finner du det her hos Dansani.

NÅR BØR DU VELGE ET OVALT SPEIL?

Hvis du liker myke former og et elegant uttrykk på badet, er et ovalt speil med lys det rette valget for deg. Våre ovale speil finnes i to varianter.

Det populære runde Moon-speilet er nå også tilgjengelig som ovalt speil. Det er et ovalt speil med lys som passer perfekt på badet. Det ovale Moon-speilet har en vakker ramme, som fås i 3 forskjellige farger, og lyset sitter rett og slett i denne rammen. Det ovale Moon-speilet er designet med tanke på godt lys, slik at du får godt arbeidslys til å trimme skjegget eller sminke deg perfekt. I tillegg kan det ovale speilet dimmes og justeres slik at du får en hyggelig stemningsbelysning på slutten av dagen og på vei til sengs.

Hvis du er på utkikk etter et ovalt speil i messing eller gull, er Moon det perfekte speilet for deg og ditt baderom. Det finnes i tre flotte farger, så du kan finne et ovalt speil som passer til ditt bad og dine farger.

Et ovalt speil i messing er vakkert på badet og tilfører både eleganse og kvalitet. Kombiner det med messingbeslag og håndtak for å få det ovale speilet i messing til å komme til sin rett.

Og hvis du trenger et stort ovalt speil, er Moon også det rette valget for deg. Det fås i en høyde på 105 cm, så det er det perfekte ovale speilet hvis du er på utkikk etter et stort ovalt speil til badet.

Hvis du foretrekker et ovalt speil uten ramme, kan du velge vårt ovale speil. Dette speilet har vakre, myke former og fås i to versjoner slik at du kan snu det som du vil, og hvis du har et mindre baderom, kan du la speilet stå oppreist for å få plass til andre vakre baderomsmøbler.

Det ovale speilet fås også med lysstyring, så hvis du velger Lyra-, Stratos- eller Jupiter-belysning, kan du selv styre lysstyrken og varmen i det vakre ovale speilet.

 

OVALT SPEIL MED LYS

Våre ovale speil fås enten med innebygd lys eller med valgfritt lys. De ovale speilene har lysstyring, slik at du selv kan styre lysets styrke og varme. Det er opp til deg om du foretrekker ovale speil med innebygd lys eller eksternt lys. Tenk på baderommet som en helhet og vurder hva som passer best inn i helhetsinntrykket.

Med Moon-speilet får du et ovalt speil med lys som er innebygd i rammen rundt speilet. Du kan få denne rammen i tre forskjellige farger, slik at du kan finne et ovalt baderomsspeil som passer deg. Du kan også bruke et ovalt speil andre steder i hjemmet, for eksempel er Moon et perfekt ovalt veggspeil til garderoben eller soverommet.

Til våre ovale speil kan du velge lamper, og her kan du velge mellom ulike lamper. Lampene understreker stilen din på badet, og de fås også i en rekke ulike farger.

Lysene på det ovale speilet styres også via lysreguleringen på speilet, slik at du selv kan styre varmen og styrken på baderomslyset.

Et ovalt baderomsspeil er en vakker og elegant løsning til baderommet. De myke og avrundede formene gir en fin motvekt til de ellers så firkantede formene på et baderom. Og husk at du kan velge Moon-speilet i flere farger, slik at du kan få akkurat det speilet som passer til ditt hjem og ditt baderom. Les mer om speil her.

Husk at vi også tilbyr runde og firkantede speil, og selvfølgelig har vi også et stort utvalg av speilskap. Ikke glem at et speil ikke bare er et speil. Dansanis speil er ikke bare trendy, funksjonelle og vakre - de er også av utrolig høy kvalitet og holdbare.

 

HVOR STORT BØR ET OVALT BADEROMSSPEIL VÆRE?

Størrelsen på et ovalt baderomsspeil avhenger av størrelsen på baderommet ditt og hvor du ønsker å plassere speilet. Dansani ovale speil finnes i flere varianter, slik at du kan finne den størrelsen som passer til ditt baderom. Husk også at det er viktig å ta hensyn til veggplassen når du velger størrelse på speilet. Et stort speil kan ta opp for mye veggplass, mens et for lite speil kan virke underdimensjonert og ubetydelig i forhold til resten av rommet.

 

HVORFOR VELGE ET OVALT SPEIL?

Et ovalt speil er et stilig og elegant tilskudd til ethvert baderom. Det har en mykere og mer organisk form enn tradisjonelle rektangulære speil og kan bidra til å skape en mer avslappet atmosfære i rommet. Et ovalt speil kan være plassbesparende på badet, siden det tar mindre plass på veggen enn et tilsvarende rektangulært speil. Dette er spesielt fordelaktig på mindre baderom der det kan være trangt om plassen. Mange velger et ovalt speil på grunn av den unike stilen, funksjonen og de plassbesparende fordelene.

 

HVOR HØYT BØR OVALE SPEIL HENGE OVER SERVANTEN?

Du bør ta hensyn til størrelsen på det ovale speilet og servanten når du bestemmer den nøyaktige plasseringen. Hvis speilet er bredere enn servanten, kan du henge det høyere for å sikre at det fortsatt gir et tilstrekkelig synsfelt. Hvis speilet derimot er smalere enn servanten, kan du henge det lavere for å sikre at det er sentralt plassert over vasken.