• Forside / 
  • Hyller / 
  • Illumi hylle med lys, stikkontakt, 2 x USB og håndkleholder
Calidris / Inzo / You

Illumi hylle med lys, stikkontakt, 2 x USB og håndkleholder

Illumi er en unik hylle, kjennetegnet av sin svarte aluminiums kant og mørktonede glasshyller. Laget for å utfylle asymmetriske løsninger. Illumi strekker seg utover møblene og skaper et iøynefallende designelement. Illumi hyllen er ikke bare et visuelt uttrykk, den gir også praktiske funksjoner som gjør den ideell på badet. Det tonede glasset kan fjernes, slik at du kan bruke Illumi som håndklestativ. I tillegg er det lys i hyllen som gir et fint lys ned over servanten og servantskapet. Det er også stikkontakt på hyllen, slik at du enkelt kan lade elektriske tannbørste eller bruke barbermaskinen ved servanten. Illumi hyllen integrerer luksus og brukervennlighet på badet, og den gir mer enn bare oppbevarings muligheter. Den er en nøye planlagt designopplevelse som kombinerer estetikk med funksjonalitet for å skape et baderomsmiljø som er både vakkert og praktisk.

Valgt
Sort matt

190304811

Pris
6 125 kr

GTIN (EAN) 5713804625168
Farge Sort matt
Høyde 8 cm
Bredde 140 cm
Dybde (lengde) 10 cm
Volum 11,20 dm³
Netto vekt 3,20 kg
Bruttovekt 4,80 kg
Bryter Ekskl. lysbryter
Type 12V lysstyring
Energiklasse F
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 1 552 lm
Lys spesifikasjon 14W LED
RA 90
Emballasje høyde 13 cm
Emballasjebredde 145 cm
Emballasje dybde (lengde) 15 cm
Serie Calidris, Inzo, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg