Dusjkabinetter og dusjavskjermninger til ethvert behov

Det finnes ikke noe bedre enn å våkne om morgenen, stille seg under dusjen og la vannet vaske nattesøvnen av kroppen. Eller om kvelden, da en varm dusj får kroppen til å slappe av. Dansani byr på mye mer enn bare møbler til baderommet. Vi har også dusjavskjerminger, dusjvegger og dusjnisjer som du kan nyte hele døgnet. Med vårt utvalg kan du få et helstøpt rom der dusjsløsningen står i stil med resten av baderommets design og størrelse.

  • Dusj

  • Interiørdesign

DEN PERFEKTE DUSJ

Selv om baderommet ditt ikke er så stort, har du heldigvis mulighet til å innrede det uten å måtte smyge deg inn og ut og gå på kompromiss med egne ønsker og behov.

Gå på oppdagelsesferd i seriene Match, som består av 6 grunnmodeller, og XXL-dusj, med modellene Classic og Deluxe. Du kan få oversikt over de forskjellige mulighetene med dusjavskjerminger når det gjelder størrelse, design og pris.

Dansani Match dusj

Sett sammen en dusjløsning som passer perfekt til ditt bad, uansett størrelse og form
Se mer

Dansani XXL dusj

Store, brukervennlige skyvedørsløsninger i funksjonelt design
Se mer

Glass er ikke bare glass når vi snakker om dusjavskjerminger

Alle dusjavskjermingene våre er laget i herdet glass som er 5-6 ganger sterkere enn vanlig glass. Dermed er du og familien din sikret dersom det mot formodning skulle oppstå et brudd. Det herdede glasset i dusjavskjermingene våre vil nemlig gå i mange tusen ufarlige stykker, i motsetning til vanlig glass som knuses i store biter.

Med dusjdører i klart glass får du enkelt dusjavskjermingen til å smelte fint sammen med resten av baderommet, da du får et gjennomsiktig inntrykk.
Med frostet glass blir dusjavskjermingen halvveis gjennomsiktig på en måte som fortsatt slipper inn lyset, men som skjuler deg når du står under dusjen. Utvalgte dusjløsninger leveres både med klart glass og frostet glass.

EasyCare gjør rengjøringen mye enklere

Med dusjavskjerminger fra Dansani er du sikret enkel rengjøring og en fin, klar glassflate. EasyCare er et tysk, miljøvennlig produkt som er sertifisert av det uavhengige laboratoriet SGS Institut Fresenius i henhold til OECD Guideline 2009. Som standard er alle Dansani Dusj serier innvendig utstyrt med den hardføre og miljøvennlige EasyCare-behandlingen, som gjør det vanskelig for smuss og kalk å overleve – selv etter å ha blitt tørket av 30.000 ganger. Glasset skal bare tørkes av med en myk klut etter bruk, da vil du ha et flott glass i mange år fremover.

LØSNINGEN PÅ ROT I DUSJEN

Enkel og elegant Tower dusjhylle med 5 flyttbare hyller som enkelt kombineres med Matchdører og holder orden på sjampo, såpe og alt det andre du trenger i dusjen. Du skal bare huske å velge 10 cm kortere dør for å få plass til Tower. Hyllen er vendbar.

ALLTID VARME HÅNDKLÆR FOR HÅNDEN

Det får du med elektriske håndkletørkere, som raskt tørker håndklærne dine og etterlater dem lune og behagelige for en økt følelse av velvære på baderommet. En timer gjør at du kan stille inn når og hvor lenge håndklærne skal tørke. På den måten sikrer du at du alltid har lune og tørre håndklær når behovet oppstår. Samtidig sparer du miljøet, siden håndkletørkerne ikke trenger å være skrudd på hele tiden.

Velg den optimale dusjløsningen

Enten du har et stort eller lite baderom, så har vi dusjavskjerminger som passer inn i nettopp ditt rom.

Få plass til en dusjnisje på det lille baderommet

Å ha plass til å bevege seg under dusjen betyr alt for følelsen av velvære under det varme vannet. På det lille baderommet vil foldedører være å foretrekke i dusjen, siden de kan foldes inn og nesten ikke tar plass når du ikke bruker dusjen. På den måten løser du også problemet med vann på gulvet, siden dørene åpnes innover og vanndråpene holder seg i våtområdet. På den måten kan du også bruke gulvplassen når dørene er foldet inn.

Dusj til hele familien

Du vet hvordan det er - om morgenen er det kamp om dusjen når hele familien skal bli ferdig samtidig. Her gir vi deg inspirasjon til innredningen av det store baderommet.

Utnytt plassen i rommet best mulig

Dansani tilbyr dusjavskjerminger, dusjvegger og dusjnisjer av høy kvalitet som utnytter kvadratmeterne på baderommet ditt best mulig.

 

Plassering

Uansett hvordan baderommet ditt er utformet, er det alltid mulig å finne en god plassering til en dusjavskjerming.