Calidris / Inzo / You

Handy forstørrelsespeil med lys på fot

Handy Sminkespeil er et rundt speil som står på sokkel. Det betyr at du kan ha det ved sminkebordet, på soverommet eller på badet - avhengig av hvor du trenger det mest. Det runde speilet har innebygd LED-lys og lysstyring, og det forstørrer opptil 5 ganger. Speilet har også en USB-kontakt for lading av det innebygde batteriet. Det tar 3 timer å lade det helt opp, og til du kan bruke det i 3-5 timer per opplading.

Valgt
Alu look

190304390

Pris
1 500 kr

GTIN (EAN) 5711112906603
DB 2322641
Farge Alu look
Høyde 30 cm
Bredde 14 cm
Dybde (lengde) 14 cm
Volum 5,88 dm³
Netto vekt 0,69 kg
Bruttovekt 0,89 kg
Bryter Inkl. touch bryter
Kelvin 2100-6500K
Lys spesifikasjon 4W LED
Emballasje høyde 35 cm
Emballasjebredde 20 cm
Emballasje dybde (lengde) 20 cm
Serie Calidris, Inzo, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg