Bade­roms­renovering med stil

Hvis du ikke vet hvilken stil som er deg, har vi funnet noen forskjellige stilarter som forhåpentligvis kan inspirere deg til å finne din helt personlige stil når du skal gå i gang med din baderomsrenovering.

  • Interiørdesign

  • Stil

Inviter naturen inn

Vi elsker tre – fra helt lyse til helt mørke tresorter. Den nordiske, stilrene innredningen er lys og åpen med lyse og funksjonelle møbler og vakre, enkle detaljer. Ved å legge til tre i innredningen ledes tankene hen mot den skandinaviske rå naturen og gir liv til badet. Vi har trestruktur i flere av seriene våre, men Calidris skiller seg spesielt ut på dette området. Alle Calidris-elementene er finert med massive eikefinerkanter, og denne eikefinéren gir en jevnere kvalitet med vakrere åretegninger og struktur. Les mer om eikefiner i Calidris.

Hvis du vil skape et baderom som utstråler personlighet og unik stil, er det også mulig å kombinere tresider med lakkerte fronter på skap.

Når du starter din baderomsrenovering, kan du skape en stilren stemning og bringe naturen enda tettere på med noen få grønne planter og nedtonede farger som støtter seg på hverandre.

Gi ikke slipp på din egen personlighet i jakten på stilig nordisk design, men bruk gjerne dine egne personlige preferanser i samspill med en av de ulike interiørstilene og din tolkning av den. Badet skal også være praktisk i hverdagen, og det skal være gjenkjennelig at du bor der.

Fra pastell til knallfarger

Din egen innredningsstil kan med fordel kombineres med farger, så lenge de er velvalgte. Fargene i innredningen kan påvirke både sinn og humør, og skape personlighet og liv.

Når du går i gang med din baderomsrenovering, kan du ved bruk av diskrete pasteller bevare et lett, enkelt og luftig utseende, men likevel tilføre ekstra personlighet. Også når det brukes både på baderomsmøblene og på veggene.

Du kan leke med de livlige fargene på mange måter i innredningen din – et fargerikt baderomsmøbel kan i seg selv være et kunstverk på badet. Her er hemmeligheten at den valgte fargen skal få lov til å komme til sin rett – helt uten å virke dominerende på badet. Du får her et stilrent bad med masse personlighet.

Hvitt i hvitt

Er du også en av dem som virkelig liker hvitt? Ja, det er ikke så rart. Hvitt er nemlig den fargen som reflekterer lyset aller best, og vi trenger alle mye lys.

I din baderomsrenovering kan du absolutt ha hvite vegger og hvite baderomsmøbler. Den hvite fargen kan nemlig også skape en fin stemning og få et bad til å ose av god atmosfære. Det er dog viktig at fargene du "tilsetter" i form av tilbehør og blomsterpotter, har milde, varme farger og overflater som ikke er for stilrene, som plast og stål.