Kataloger

DANSANI INZO

DANSANI CALIDRIS

DANSANI MIDO+

DANSANI DUSJ

DANSANI PRISLISTE

DANSANI BELYSNING

VELKOMMEN TIL VÅRT UNIVERS AV SKJØNNHET OG FUNKSJONALITET

Vår verden av baderomsinspirasjon utfolder seg i en rekke vakre kataloger, hver og en dedikert til våre unike produktserier. Når du åpner katalogene våre, trer du inn i en verden av muligheter der drømmebadet tar form.

Katalogene våre er fylt med alt du trenger for å skape et baderom som gjenspeiler din personlige stil. Her finner du en skattekiste av valgmuligheter, fra elegante skap til vakre speil. Det er din guide til å skape et baderom uten sidestykke.

Du finner også massevis av inspirasjon i katalogene våre, der vi utforsker de mange aspektene ved baderomsdesign. Fra moderne minimalisme til vintage-sjarm og luksuriøs eleganse - katalogene er fulle av ideer og tips til hvordan du kan innrede baderommet etter eget ønske. La de vakre bildene inspirere deg til å finne drømmebadet ditt.

Hver gang vi lanserer nye produkter, markerer vi dem i katalogene med "Nytt", slik at du alltid kan se hva som er nytt og trendy akkurat nå. Se hvordan innovasjon og stil går hånd i hånd når våre nye produkter finner veien inn på badet ditt.

Så ta et steg inn i vårt univers av baderomskataloger. Produktene våre er mer enn bare interiørdesign - de er et uttrykk for din personlige smak og vårt engasjement for kvalitet. Uansett om du er ute etter klassisk skjønnhet eller moderne funksjonalitet, vil katalogene våre være din guide til å skape ditt helt personlige baderom.