BADEROMSOPPBEVARING
- SLIK GJØR DU DET

Kjenner du til det? Det skulle egentlig bare stå duftpinner og en dekorativ parfymeflaske på hyllen, men plutselig har de fått selskap av hårspray, tannkrem og Q-tips. Benkeplaten som kun skulle ha såpedispenser og en liten plante er fylt opp med bomullspads, neglefiler, hårbørster og hårføneren. Funksjonelt baderomstilbehør kan i denne sammenhengen bli din nye bestevenn. Derfor har vi samlet en rekke gode tips og råd for å holde orden på badet, og for å gjøre rengjøringen enkel. 

  • Interiørdesign

  • Stil

InNreDning av skuffer og skap

Bruk skuffer og skap til oppbevaring

Sørg for å ha rikelig med skap- og skuffeplass så du kan holde toalettartiklene inne og støvet ute. Har du ikke plass til et tradisjonelt høyskap, kan du alltid være kreativ og finne plass til overskap på utradisjonelle steder, som for eksempel over toalettet, radiatoren eller bak døren.

Fyll dine skuffer og skap med praktisk baderomstilbehør og gjør hverdagen enklere.

Få systematisk oppbevaring i skuffene

Dropp skapdørene under servanten til fordel for en løsning med skuffer, da slipper du å sitte på kne for å komme til i bunnen av skapet. Bruk romdelere og kassetter for å dele skuffene i mindre rom, så hver ting har sin plass. Du kan enten bruke det du allerede har stående eller gå på jakt etter spesifikt baderomstilbehør. Bare husk å velge noe som er enkelt å vedlikeholde og som tåler det det fuktige miljøet som er på badet.

Unngå at tingene glir rundt i skuffene

Med sklisikre gummimatter kan du sikre at tingene dine forblir på sin plass, også når du åpner og lukker skuffen litt for hardt. Samtidig beskytter de skuffebunnen mot riper og slitasje. Gummimattene kan enkelt tas ut av skuffene og rengjøres. De kan også fint kombineres med annet baderomstilbehør som kassetter og romdelere. Leveres som standard i YOU, Inzo og Calidris.

Ha alltid dine elektriske artikler tilgjengelig

Det er enklere å la hårføneren eller rettetangen bli værende i stikkontakten fremfor å måtte rulle opp ledningen og pakke den pent bort etter bruk. Du skal jo uansett bruke den igjen i morgen tidlig. Gjør det enkelt for deg selv og innred med stikkontakter i skuffer og skap, da kan du oppbevare dine apparater der og unngå at tingene roter til på badet. Det er også praktisk når du skal lade tannbørster eller barbermaskin. Stikkontakt følger med når du bestiller skuffer med lys. Stikkontakt kan også kjøpes separat til plassering i skuffer og skap.

Hvis du velger en gjør-det-selv løsning må du huske at stikkontakter i våtrom må være IP44-godkjente.

Utnytt plassen i skapene dine med lekkert baderomstilbehør

Velg funksjonelle uttrekkbare kassetter som skaper et godt overblikk over mindre ting i skapet ditt.

Har du bruk for all plassen på hyllene kan du også kjøpe med flyttbare kassetter som kan plasseres på høyskapets dør. Da kan du enkelt flytte sakene dine med over til servanten. Små trebrett kan stables i skapene, og du utnytter oppbevaringsplassen optimalt.