Match / XXL

Dusjnal i silikon, inkl. silikonkrok

Den moderne dusjnalen i mørkegrå silikon er perfekt for å holde dusjområdet rent og tørt. Den har en litt ru overflate som gir et godt grep når du bruker den. Nalen er perfekt til å fjerne vanndråper, såperester og kalk fra dusjglass og fliser. Den leveres med en prakisk silikonkrok slik at du kan henge den direkte på kanten av dusjglasset. Dette gjør det enkelt å oppbevare den, og den er alltid klar til bruk etter dusjen. I tillegg har den et stilig design som passer på alle bad. Med denne dusjnalen i silikon blir det enkelt holde dusjområdet skinnende rent.

Valgt
Mørkegrå

1600162

Pris
390 kr

GTIN (EAN) 5711112396114
VVS nr. 778414102
DB 1915717
Farge Mørkegrå
Netto vekt 0,23 kg
Bruttovekt 0,25 kg
Emballasje høyde 27 cm
Emballasjebredde 22,50 cm
Emballasje dybde (lengde) 3,70 cm
Serie Match, XXL

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg