Calidris / Inzo / Mido+ / You

Daisy håndtak

Daisy er et lekkert og helt spesielt håndtak. Håndtaket har en spesiell overflate med små riller som gjør at lyset skinner vakkert inn på skapet, der refleksjonen danner en delikat liten blomst - derav navnet Daisy. Håndtaket passer godt inn i den mer romantiske stilen, men du kan selvfølgelig bruke det slik du vil. Daisy håndtaket er laget av det slitesterke materialet Zamak.

Velg farge
Valgt
Blank messing

189552044

Pris
150 kr

GTIN (EAN) 5711112962982
VVS nr. 781295605
DB 2076318
Farge Blank messing
Bredde 2,40 cm
Dybde (lengde) 2,60 cm
Materiale Sink
Netto vekt 0,05 kg
Bruttovekt 0,05 kg
Emballasje høyde 5 cm
Emballasjebredde 5 cm
Emballasje dybde (lengde) 5 cm
Serie Calidris, Inzo, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg