Inzo / You

Vintage støtteben

Gi baderomsmøbelet fra støtte med våre solide støtteben. Bena gir ikke bare møblene stabilitet, men også en elegant finish til badet. Med støtteben kan du understreke stilen på badet ditt. Skap en balansert og lekker innredning med våre støtteben som er laget for å passe perfekt til møblene.

Velg farge
Valgt
Blank messing

842210044

Pris
330 kr

GTIN (EAN) 5713804013231
DB 2075190
Farge Blank messing
Høyde 19 cm
Netto vekt 0,40 kg
Bruttovekt 0,45 kg
Emballasje høyde 25 cm
Emballasjebredde 5 cm
Emballasje dybde (lengde) 5 cm
Serie Inzo, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg