Dansani YOU

Det er ikke hver dag man får nytt bad. Derfor må det bli akkurat slik du vil ha det. YOU ble skapt med ett formål: å bygge baderommet du drømmer om. Med YOU går du ikke på akkord med kvalitet, design eller pris. Og vi gjør det enkelt for deg. Velg en av de tre stilene som passer til din stil, og sett i gang. Velg din favorittfarge eller en av de vakre trefinishene. Velg håndtak eller ingen håndtak. Frittstående eller helstøpt servant. Runde speil. Eller avlange. Firkantede.
Alle typer belysning. Det er bare å si ifra. YOUs brede utvalg av kvalitetsprodukter sørger for at du kan få det baderommet du drømmer om.

Stort bad i grønne farger med servantskap, ovalt speil med messingkant og flotte dører med ramme

Vil du ha baderomsinnredning med deg selv som sjefsdesigner?

Med Dansani YOU har vi skapt et helt univers for alle som drømmer om å leke med kombinasjoner og stilarter, og gi sin indre designer full gass. Du kan nå få baderomsinnredning skreddersydd til din personlighet og stil.

Har du alltid drømt om å designe baderomsinnredning helt fra bunnen? Å velge og vrake og kombinere de helt riktige elementene som matcher din smak og gir et bilde av din personlighet?

Som mange andre har du kanskje måtte flytte drømmen et godt stykke ned på «to-do» listen etter mislykkede forsøk på å finne underskap som matcher den vidunderlige vintage-benkeplaten fra grandtante Mona. Med hånden på hjertet- det krever virkelig mye tid og arbeid, samt håndverktalent.

Derfor har vi med Dansani YOU sparket nytt liv i den hvilende drømmen om å kunne designe sin egen baderomsinnredning. Dansani YOU er ikke bare en serie, men et helt univers hvor man kan velge og vrake, leke, mikse og matche mellom ulike utrykk og stilarter. Og uansett hvordan du blander møblene så passer tingene sammen som hånd i hanske. Det vanskelige håndverksarbeidet har vi nemlig sørget for.

OVERSIKT

De tre stilarter fungerer som inngangsvinkel- et sted å starte. En stilart er nemlig enkel og intuitiv å forstå. Kan du finne deg selv i en av stilartene, fungerer det som holdepunkt når du begynner å eksperimentere med å kombinere de ulike stilartene på tvers for å skape ditt helt eget uttrykk.

CLASSIC YOU - TIDLØS ELEGANsE

De klassiske kjennetegnene fra vår nordiske designtradisjon skinner gjennom i hver enkelt detalj for å skape en elegant, tidløs look. Frontene ligger innenfor sidene på skapet og fremhever den visuelle elegansen og danner en vakker innramming rundt skuffene. Innrammingen understrekes ytterligere av de fluktende beina. Du kan forsterke uttrykket med din egen fargesammensetning og velge mellom glatte fronter eller rammefronter. Skapene kan dessuten henges på veggen for å frigjøre gulvplass.

TREKK NATUREN MED INN

De finerte frontene med lameller i lys eik passer perfekt sammen med de nye elegante Refined støtteben. Den åpne hyllen i sort sikrer flott sammenheng i det naturlige utseendet.

Dansani YOUs inspirerende univers utfolder seg like vakkert i små som i store rom. Du kan maksimere romutnyttelsen med kompakte elementer i de helt presise målene eller bre deg ut med et overdådig interiør.

komfortabel hverdag

Classic i en klassisk grønn kombinasjon med fine messingdetaljer gjør baderommet til en eksklusiv velværeoase. Det er skapt helhet i  uttrykket med møbel, servant og benkeplate som er skreddersydd til nisjen. Legg merke til de praktiske overskapene, perfekte til tannbørster og hudpleieprodukter som alltid skal være lett tilgjengelig, men uten gi rot på benkeplaten. En overflod av praktiske og lekre detaljer som lokker frem smilet hver gang du kommer inn i rommet.

Det store utvalget av baderomsmøbler og tilbehør gir deg frie hender til å nytenke badet ditt med et perfekt resultat.

vintage YOU

En flott stil fra YOU-serien som bringer romantikk, funksjonalitet og retro-sjarm inn i hjemmet ditt. Et lett og organisk formspråk som i sin essens legger opp til en personlig og dekorativ innredningsstil. Dansani Vintage YOU har noen fantastiske funksjoner som lar deg slippe kreativiteten løs og skape din egen retro-oase.

 

Romantisk & funksjonell retro

Dansani Vintage YOU-skapene er tydelig og vakkert definert av de buede frontene som er dekorativt innrammet av skapets sider. Frontene har vertikale riller, og du kan skape din egen retrolook ved å mikse og matche med loppefunn og personlige detaljer.

Vintage YOU er ikke bare begrenset til servantskap. Du kan selvfølgelig også få høyskap og overskap i samme stil, slik at du får et komplett design- og interiørkonsept med spennende kombinasjonsmuligheter.