Tilpass badet ditt og gjør det personlig

Med seriene Inzo, YOU og Calidris gir vi deg friheten og muligheten til å kunne innrede badet akkurat slik det passer deg. Med møbler som kan skreddersys, egne unike fargevalg, speil, servanter og lekkert tilbehør kan det gjøres helt komplett og personlig.

Gjør badet unikt med din egen farge

Det finnes ingen begrensning hvis du ønsker en spesiell mosegrønn farge som matcher gulvet, eller om du ønsker å møte dagen med en lekker midnattsblå farge. Dansani møblene kan leveres i alle farger. Det er fritt valg blant NCS fargene. Romantisk, minimalistisk, dramatisk eller maskulint? Dette gjelder ikke bare dører, skuffer og skap, men også tilbehør som krakker, speilskap og hyller. Lek med fargene og skap et helt eget uttrykk.

Se møbler og tilbehør i farger »

Grønt er bra for øynene

Møt Dansani YOU Classic i en klassisk grønn kombinasjon med fine messingdetaljer som gjør badet til en eksklusiv velværeoase. Det er skapt helhet i uttrykket med møbel, servant og benkeplate som er skreddersydd til nisjen. Legg merke til de praktiske overskapene, perfekt til tannbørster og hudpleieprodukter som alltid skal være lett tilgjengelige, men uten at det blir rot på benkeplaten.
En luksus av praktiske og lekre detaljer som bringer frem smilet hver gang du kommer inn i rommet.

Skreddersydd og perfekt tilpasset bad med benkeplate og servant etter mål

Visste du at våre servanter og benkeplater også kan lages etter mål og derfor kan skreddersys til akkurat ditt behov og ditt bad? Kantene på våre benkeplater kan skjæres til så de passer i alle skrå og skjeve vinkler.

Se for eksempel den vakre Shape benkeplate laget på mål fra Calidris her.

I Calidris-serien vår finner du servanter i et kompromissløst design av høy kvalitet, og både servant og benkeplate kan skreddersys til ditt bad.
Velg etter egen smak og stil – her finnes både myke, runde former, og mer minimalistiske og skarpe former.

Materialene spenner også bredt. Fra Silestone® med masse spill i overflaten til den rolige, matte Form-servanten i glass eller Shape-servanten i fløyelsmyk kompositt og de italienskproduserte, bordstående servantene i det mest kjente materialet til servanter, nemlig porselen.

Les mer om Dansani Calidris »

Bestillingsskjema til Dansani Calidris etter mål »

Nedenfor kan du se et utvalg av servantene som kan lages etter mål i Dansani Calidris.

Shape - kompositt, hvit matt

Unique - Silestone®, Bianco Zeus

Unique - Silestone®, Eternal Statuario

Unique - Silestone®, Desert Silver

Form - glass, tilgjengelig i flere farger

Unique - Silestone®, Calypso

Unique - Silestone®, Charcoal Soapstone

Unique - Silestone®, Eternal Marquina

Minore

I Dansani YOU og Inzo-serien kan du også få servanter etter mål. Det er den lekre kompositt-servanten Minore, som du kan få opp til en bredde på 240 cm.

Se Minore servanten »

Bestillingsskjema til Minore »

Skreddersydd løsning fra vegg til vegg

Med Dansani Inzo kan du også få flotte benkeplater i tre og laminat. Så her kan du enkelt kombinere to skuffeskap med benkeplater øverst og nederst for å få en flott og praktisk vegg til vegg-løsning.

En effektiv metode for å utnytte hele rommet best mulig i bredden og dybden.

 

Skap ro i et mindre rom med en skreddersydd vegg til vegg-løsning. Vær kreativ med skråvegger og tenk for eksempel på en åpen benk, som her. Et stort speil gjør rommet større, og den lekre bordstående servanten med de myke linjene gjør dette til et helt unikt baderom.