Gi ditt baderom personlighet og sjel 

Har du alltid drømt om å designe ditt nye baderom helt fra bunnen? Å kunne velge og vrake, kombinere de helt riktige elementer som matcher din smak og som gir et korrekt bilde av hvem du er? Vi gir deg inspirasjon til å kunne leve ut denne drømmen.

Kombiner på kryss og tvers og finn din egen stil

Lek med mulighetene, for det er mange muligheter å velge mellom til ditt baderom. Ikke bare når det gjelder større elementer som skap, servanter, benkeplater og belysning, men også ned i de helt små detaljer som håndtak, ben og hyller. Ta deg tid til å eksperimentere med å mikse og matche forskjellige uttrykk og stilarter. Kun fantasien setter grenser for hvordan du kan innrede ditt bad så det gjenspeiler din personlighet og stil.

Modige materialer gir innredningen din personlighet og sjel

Det er utrolig hvor mye et baderom kan endre stil og uttrykk etter hvilke farger og materialer du velger å bruke. Og det er mange varianter å velge mellom.

Selv om du ønsker en klassisk hvit overflate betyr ikke det at du ikke kan leke deg med mulighetene. En hvit buet front med loddrett rille piffer opp det tradisjonelle uttrykket med en vintage stil. Eller hva med å velge en frekk hvit høyglanset løsning som det moderne byliv.

Se hvite møbler »

Liker du best ”levende” materialer kan du bringe naturen inn på ditt baderom med forskjellige treoverflater. Velg lyse, nordiske trefarger som drivtømmer, eik eller alm hvis du vil ha en lys skandinavisk stil på badet. Med gylne og rødbrune trefarger som nøttetre, brun eik og askegrå kan du skape en hyggelig og varm atmosfære i rommet. Helt mørke trefarger som mørk og sort eik utrykker en klassisk eleganse og sikker stil.

Du kan også velge å mikse kalde hvite farger med varme trefarger, og få et moderne uttrykk med en touch av naturens hyggelige atmosfære.

Se møbler i trefarger »

Sett ekstra farge på baderommet

Hvis du ønsker å tilføre ditt baderom ekstra personlighet og har lyst på en utradisjonell løsning, kan du med farger skape ditt helt egne unike uttrykk. Farger påvirker våre sanser og vår oppfattelse av det rommet vi er i. Det kan ha en beroligende og stimulerende virkning, eller gi rastløshet og uro. Derfor er det viktig at du velger farger som passer deg, så du kan ha baderomsmøblene i mange år. Velg mellom utvalgte moteriktige inspirasjonsfager eller følg din personlige smak og velg din helt egen farge.

Se møbler i farger »

Håndtaket avgjør det endelige uttrykket i ditt baderom

Om en front er med eller uten håndtak avgjør virkelig stilen og uttrykket du får på badet ditt. Derfor er det en viktig beslutning hvilke håndtak du ønsker på skapene dine. Her har du den ultimate frihet til å gi ditt baderom personlighet. Skap vakre kontraster med det store utvalget håndtak i flotte former og farger, eller velg den helt enkle uten håndtak. Med push-open-funksjon åpnes og lukkes skuffer og skap med et lett trykk. Du kan også velge et skap med elegante integrerte grep som følger frontens bredde og vender opp, så vann og skitt ikke skal samle seg. Hvis du har møbler som fortsatt fungerer godt, kan du enkelt forandre stilen med kun å skifte håndtakene. Det gjør stor forskjell på stil og uttrykk. Husk å passe på at hullavstanden er lik den du hadde på de gamle håndtakene.

Se håndtak »