Mido+

Skittentøykurv inkl. uttrekksskinner

Den praktiske trådkurven er perfekt designet for Dansani Mido+ høyskap. Her får du en allsidig og smart oppbevaringsløsning til badet. Trådkurven har et uttrekk som gjør det enkelt å få tilgang til den fra høyskapet. Trådkurven har plass til ekstra håndklær, toalettpapir, diverse toalettsaker eller hva du ellers trenger å oppbevare på badet. Du kan også bruke trådkurven til skittentøy, slik at du slipper å irritere deg over at det ligger på gulvet..

Valgt
Alu look

190304212

Pris
545 kr

GTIN (EAN) 5711112889821
DB 2027311
Farge Alu look
Høyde 45 cm
Bredde 34,20 cm
Dybde (lengde) 30,90 cm
Volum 47,56 dm³
Netto vekt 1,16 kg
Bruttovekt 1,23 kg
Emballasje høyde 50 cm
Emballasjebredde 40 cm
Emballasje dybde (lengde) 35 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg