Match / XXL

Dusjhylle, krom

Smart hylle i rustfritt stål for oppbevaring av sjampo og såpe i dusjen. Denne smarte dusjhyllen kan monteres på veggen i hjørnet av dusjen uten skruer og gir en ren og elegant finish. Du kan også velge å frese hyllen inn i en eksisterende dusjnisje og fuge den. På denne måten får du praktisk oppbevaringsplass i dusjen uten å måtte endre det eksisterende dusjen. I tråd med Dansanis fokus på kvalitet og holdbarhet er dusjhyllen selvfølgelig laget av robuste materialer som motstår vann og korrosjon, slik at den holder i mange år.

Valgt
Krom

2400600

Pris
800 kr

GTIN (EAN) 5708877080495
VVS nr. 774490117
DB 1443752
Farge Krom
Materiale Rustfrit stål
Netto vekt 0,27 kg
Bruttovekt 0,27 kg
Emballasje høyde 30,60 cm
Emballasjebredde 23 cm
Emballasje dybde (lengde) 2 cm
Serie Match, XXL

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg