Match

Teleskopstang 60-100 cm (fastvegg)

En justerbar teleskopstang er den perfekte løsningen for å skape stabilitet og sikkerhet til fastveggene. Teleskopstangen har en lengde på 60-100 cm, noe som gjør den fleksibel og enkel å tilpasse ulike dusjområder. Den praktiske teleskopkonstruksjonen gjør den enkel å justere, noe som også gjør monteringen rask og problemfri. Stangen er laget av et slitesterkt materiale som tåler fuktigheten i dusjen. Den har et elegant og minimalistisk design, noe som gjør at den passer på alle bad

Velg farge
Valgt
Krom

1600503

Pris
730 kr

GTIN (EAN) 5711112294236
VVS nr. 674189504
DB 1871807
Farge Krom
Høyde 60 cm
Bredde 3 cm
Dybde (lengde) 3 cm
Volum 0,54 dm³
Netto vekt 0,88 kg
Bruttovekt 0,94 kg
Emballasje høyde 60 cm
Emballasjebredde 5 cm
Emballasje dybde (lengde) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg