Det finnes ikke noe bedre enn å våkne om morgenen, stille seg under dusjen og la vannet vaske nattesøvnen av kroppen. Eller om kvelden, da en varm dusj får kroppen til å slappe av. Dansani byr på mye mer enn bare møbler til baderommet. Vi har også dusjkabinetter, dusjavskjerminger, dusjvegger og dusjnisjer som du kan nyte hele døgnet. Med vårt utvalg kan du få et helstøpt rom der dusjsløsningen står i stil med resten av baderommets design og størrelse.

Selv om baderommet ditt ikke er så stort, har du heldigvis mulighet til å innrede det uten å måtte smyge deg inn og ut og gå på kompromiss med egne ønsker og behov.

Gå på oppdagelsesferd i seriene Match, som består av 6 grunnmodeller, og XXL-dusj, med modellene Classic og Deluxe. Du kan få oversikt over de forskjellige mulighetene med dusjkabinetter og dusjavskjerminger når det gjelder størrelse, design og pris.

Dansani Match dusj

Sett sammen en dusjløsning som passer perfekt til ditt bad, uansett størrelse og form

SE MER »

Dansani XXL dusj

Store, brukervennlige skyvedørsløsninger i funksjonelt design

SE MER »

Glass er ikke bare glass når vi snakker om dusjavskjerminger

Alle dusjkabinettene og dusjavskjermingene våre er laget i herdet glass som er 5-6 ganger sterkere enn vanlig glass. Dermed er du og familien din sikret dersom det mot formodning skulle oppstå et brudd. Det herdede glasset i dusjkabinettene og dusjavskjermingene våre vil nemlig gå i mange tusen ufarlige stykker, i motsetning til vanlig glass som knuses i store biter.

Med dusjdører i klart glass får du enkelt dusjavskjermingen til å smelte fint sammen med resten av baderommet, da du får et gjennomsiktig inntrykk.

Dusj i klart glass »

Med frostet glass blir dusjavskjermingen halvveis gjennomsiktig på en måte som fortsatt slipper inn lyset, men som skjuler deg når du står under dusjen. Utvalgte dusjløsninger leveres både med klart glass og frostet glass.

Dusj i frostet glass »

EasyCare gjør rengjøringen mye enklere

Med dusjkabinetter og dusjavskjerminger fra Dansani er du sikret enkel rengjøring og en fin, klar glassflate.
EasyCare er et tysk, miljøvennlig produkt som er sertifisert av det uavhengige laboratoriet SGS Institut Fresenius i henhold til OECD Guideline 2009. Som standard er alle Dansani Dusj serier innvendig utstyrt med den hardføre og miljøvennlige EasyCare-behandlingen, som gjør det vanskelig for smuss og kalk å overleve – selv etter å ha blitt tørket av 30.000 ganger. Glasset skal bare tørkes av med en myk klut etter bruk, da vil du ha et flott glass i mange år fremover.

Velg den optimale dusjløsningen

Enten du har et stort eller lite baderom, så har vi dusjkabinetter og dusjavskjerminger som passer inn i nettopp ditt rom.

Få plass til en dusjnisje på det lille baderommet

Å ha plass til å bevege seg under dusjen betyr alt for følelsen av velvære under det varme vannet. På det lille baderommet vil foldedører være å foretrekke i dusjen, siden de kan foldes inn og nesten ikke tar plass når du ikke bruker dusjen. På den måten løser du også problemet med vann på gulvet, siden dørene åpnes innover og vanndråpene holder seg i våtområdet. På den måten kan du også bruke gulvplassen når dørene er foldet inn.

Se dusj til det lille baderommet »

 

Dusj til hele familien

Du vet hvordan det er - om morgenen er det kamp om dusjen når hele familien skal bli ferdig samtidig. Her gir vi deg inspirasjon til innredningen av det store baderommet.

Se dusj til det store baderommet »

Utnytt plassen i rommet best mulig

Dansani tilbyr dusjkabinetter, dusjavskjerminger, dusjvegger og dusjnisjer av høy kvalitet som utnytter kvadratmeterne på baderommet ditt best mulig.

Plassering

Uansett hvordan baderommet ditt er utformet, er det alltid mulig å finne en god plassering til en dusjavskjerming.

Dusjhjørne

Dusjavskjerming spesielt designet til plassering i et hjørne.

Se Dusjhjørner »

Dusjnisje

Én eller to dusjfører monteres mellom to vegger.

Se Dusjnisjer »

Dusjvegg

Fast vegg som kan benyttes som den tredje veggen.

Se Dusjvegger »

Badekarvegg

Avskjerming til badekaret, så du kan bruke badekaret som dusj.

Se badekarvegg »

Midt på veggen

Her er du ikke avhengig av å ha et ledig hjørne på baderommet.

Se modeller midt på veggen »

Dørtype

Alle dusjkabinetter, dusjavskjerminger, dusjvegger og dusjnisjer har sine fordeler, avhengig av hvordan baderommet ditt er innredet.

Svingdør

Kan åpnes utover og innover, noe som gir god gulvplass. To svingdører kan settes sammen til et dusjhjørne.

Se svingdører »

Foldedør

Gir mer plass i rommet, siden den kan foldes sammen etter bruk. Du kan møblere helt opp til dusjveggen. To foldedører kan settes sammen til et dusjhjørne.

Se foldedører »

Se foldedør B »

Skyvedør

Åpner seg til siden, så den ikke tar plass ut i rommet.

Se skyvedører »

Se en Deluxe skyvedør »

Fast dusjvegg

Du kan møblere tett opp til dusjveggen. Faste dusjvegger kan gjøres til et dusjhjørne med åpning.

Se faste dusjvegger »

Buet dør

Kan åpnes utover og innover. Det buede designet gjør den plassbesparende ut i rommet. To buede dører kan settes sammen til et dusjhjørne.

Se buede dører »

Dusjdør i stedet for dusjforheng

Det finnes mange forskjellige dusjdører som gir en luksuriøs dusjløsning, enten det er snakk om et lite eller et stort baderom. Det er nemlig enkelt å montere en dusjnisje med én eller to dusjdører mellom to vegger.

En dusjdør kan gi baderommet ditt en helt ny dimensjon, og er en mer stilren og estetisk løsning, samtidig som den er enkel å holde ren. Det klare glasset gjør rommet enklere å se på, og stjeler heller ikke unødvendig lys eller plass på baderommet.

Detaljer med omtanke

Vi har tenkt på funksjonalitet og hver minste detalj når det gjelder tilbehøret til alle dusjkabinettene og dusjavskjermingene våre. Det sikrer deg en stabil og velfungerende dusjløsning du vil sette pris på å bruke i mange år fremover.

  • Magnetprofilen som sørger for at dusjdørene lukker seg tett.
  • Gulvprofilsettet som fanger vanndråpene og fører vannet inn i dusjen, så du får mindre vann på gulvet utenfor dusjen.
  • Gulvbeslag til den faste dusjveggen som gir et mer svevende uttrykk
  • Drypplisten som passer perfekt til gulv med fall, og som hindrer vann i å trenge gjennom.
  • Knotter medfølger som standard, men du kan også sette ditt eget preg med et annet håndtak.
  • Stabiliseringsarmer og -stenger til avstiving av dusjkabinetter og dusjavskjerminger.
  • Avstandsstykker til justering av ujevne gulv.
  • Utvidelsesprofilen som øker monteringsmålet med 20 mm.

Se tilbehør dusj »

Gjør dusjopplevelsen komplett

Den eksklusive kolleksjonen med tilbehør til dusjkabinetter og dusjavskjerminger gjør hverdagen på baderommet til en enda større fornøyelse. Med de utsøkte dusjnalene som kan henges direkte på glasskanten i den medfølgende kroken, dusjhyllen til sjampoen og den praktiske håndklekroken har du alt for hånden.

Se ekstra tilbehør dusj »

Tower hylle

Enkel og elegant dusjhylle med 5 flyttbare hyller som enkelt kombineres med Matchdører og holder orden på sjampo, såpe og alt det andre du trenger i dusjen. Du skal bare huske å velge 10 cm kortere dør for å få plass til Tower. Hyllen er vendbar.
Mål: 200 x 10 x 10 cm

Tower »

Alltid varme håndklær for hånden

Det får du med elektriske håndkletørkere, som raskt tørker håndklærne dine og etterlater dem lune og behagelige for en økt følelse av velvære på baderommet. En timer gjør at du kan stille inn når og hvor lenge håndklærne skal tørke. På den måten sikrer du at du alltid har lune og tørre håndklær når behovet oppstår. Samtidig sparer du miljøet, siden håndkletørkerne ikke trenger å være skrudd på hele tiden.

Se håndkletørkere »