Dusjkabinetter og dusjavskjerminger til ethvert behov

Det finnes ikke noe bedre enn å våkne om morgenen, stille seg under dusjen og la vannet vaske nattesøvnen av kroppen. Eller om kvelden, da en varm dusj får kroppen til å slappe av. Dansani byr på mye mer enn bare møbler til baderommet. Vi har også dusjkabinetter, dusjavskjerminger, dusjvegger og dusjnisjer som du kan nyte hele døgnet. Med vårt utvalg kan du få et helstøpt rom der dusjsløsningen står i stil med resten av baderommets design og størrelse.

Selv om baderommet ditt ikke er så stort, har du heldigvis mulighet til å innrede det uten å måtte smyge deg inn og ut og gå på kompromiss med egne ønsker og behov.

Gå på oppdagelsesferd i seriene Match, som består av 7 grunnmodeller, og XXL-dusj, med modellene Classic og Deluxe. Du kan få oversikt over de forskjellige mulighetene med dusjkabinetter og dusjavskjerminger når det gjelder størrelse, design og pris.

se produkter

Dansani Match dusj

Sett sammen en dusjløsning som passer perfekt til ditt bad, uansett størrelse og form

SE MER

Dansani XXL dusj

Store, brukervennlige skyvedørsløsninger i funksjonelt design

SE MER

Glass er ikke bare glass når vi snakker om dusjavskjerminger

Alle dusjkabinettene og dusjavskjermingene våre er laget i herdet glass som er 5-6 ganger sterkere enn vanlig glass. Dermed er du og familien din sikret dersom det mot formodning skulle oppstå et brudd. Det herdede glasset i dusjkabinettene og dusjavskjermingene våre vil nemlig gå i mange tusen ufarlige stykker, i motsetning til vanlig glass som knuses i store biter.

Med dusjdører i klart glass får du enkelt dusjavskjermingen til å smelte fint sammen med resten av baderommet, da du får et gjennomsiktig inntrykk.

Dusj i klart glass

 

Med frostet glass blir dusjavskjermingen halvveis gjennomsiktig på en måte som fortsatt slipper inn lyset, men som skjuler deg når du står under dusjen. Utvalgte dusjløsninger leveres både med klart glass og frostet glass.

Dusj i frostet glass

EasyCare gjør rengjøringen mye enklere

Med dusjkabinetter og dusjavskjerminger fra Dansani er du sikret enkel rengjøring og en fin, klar glassflate.
EasyCare er et tysk, miljøvennlig produkt som er sertifisert av det uavhengige laboratoriet SGS Institut Fresenius i henhold til OECD Guideline 2009. Som standard er alle Dansani Dusj serier innvendig utstyrt med den hardføre og miljøvennlige EasyCare-behandlingen, som gjør det vanskelig for smuss og kalk å overleve – selv etter å ha blitt tørket av 30.000 ganger. Glasset skal bare tørkes av med en myk klut etter bruk, da vil du ha et flott glass i mange år fremover.

Velg den optimale dusjløsningen

Enten du har et stort eller lite baderom, så har vi dusjkabinetter og dusjavskjerminger som passer inn i nettopp ditt rom.

Få plass til en dusjnisje på det lille baderommet

Å ha plass til å bevege seg under dusjen betyr alt for følelsen av velvære under det varme vannet. På det lille baderommet vil foldedører være å foretrekke i dusjen, siden de kan foldes inn og nesten ikke tar plass når du ikke bruker dusjen. På den måten løser du også problemet med vann på gulvet, siden dørene åpnes innover og vanndråpene holder seg i våtområdet. På den måten kan du også bruke gulvplassen når dørene er foldet inn.

Se dusj til det lille baderommet

 

Dusjen for hele familien

Du vet det kanskje ... det er splitt om dusjen om morgenen når hele familien skal ta en dusj samtidig. Vi gir deg inspirasjon her til å dekorere det store badet.

Se dusj for det store baderommet