Match

Dusjnal i krom, inkl. silikonkrok

Denne minimalistiske dusjnalen er et elegant tilbehør på badet ditt. Den kommer i krom og har et elegant og enkelt design som ser bra ut. Nalen er enkel å bruke og fjerner vanndråper og såperester fra dusjglass og fliser. Den leveres med en praktisk silikonkrok som gjør det enkelt å henge den direkte på kanten av dusjglasset. Dermed er den alltid lett tilgjengelig når du trenger den.

Valgt
Krom

1600012

Pris
390 kr

GTIN (EAN) 5711112059989
VVS nr. 674149804
DB 1819854
Farge Krom
Netto vekt 0,23 kg
Bruttovekt 0,25 kg
Emballasje høyde 27 cm
Emballasjebredde 22,50 cm
Emballasje dybde (lengde) 3,70 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg