Match / XXL

Dusjnal i rustfritt stål

Dansanis ergonomiske dusjnal er den perfekte kombinasjonen av stil og funksjonalitet. Nalen er laget av slitesterkt rustfritt stål, som gir lang levetid og motstår korrosjon og vannsøl. Den ergonomiske utformingen gir et behagelig grep, som gjør rengjøringen av dusjveggene enkel. Med denne nalen er det enkelt å fjerne vanndråper og såperester, slik at dusjområdet holdes rent og pent. Dansanis dusjnal er et uunnværlig supplement til alle bad som ønsker en enkel og effektiv løsning for å holde dusjen skinnende ren. .

Valgt
Krom

2400346

Pris
390 kr

GTIN (EAN) 5708877423476
VVS nr. 778418109
DB 1443738
Farge Krom
Materiale Rustfrit stål
Netto vekt 0,25 kg
Bruttovekt 0,25 kg
Emballasje høyde 3 cm
Emballasjebredde 27 cm
Emballasje dybde (lengde) 17 cm
Serie Match, XXL

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg