Få en bedre start på dagen med en dobbelservant

Enten du står overfor en mindre oppfriskning eller en større, gjennomgripende renovering av badet ditt, så har vi en løsning som passer til deg. Med doble servanter på badet kan dere være flere på badet samtidig, og på den måten få de stille og rolige morgenene dere fortjener. Bruk den ekstra tiden dere får med dobbelservant på badet til å sitte litt lenger ved frokostbordet før alle skal videre til hver sin hverdag.

Se dobbeltservanter »

En løsning for deg kan være en dobbelservant

En dobbelservant er enkel å montere. Samtidig sparer du plass med doble servanter, sammenlignet med to enkle servanter. Det betyr at du ikke nødvendigvis trenger å utvide hele badet ditt. Du kan nemlig få doble servanter helt ned i 100 cm i bredden. Hos Dansani finner du et stort utvalgt av doble servanter til badet i forskjellige design.

 

Nye former og uttrykk med en dobbelservant på badet

Fleksibilitet er kodeordet vårt når vi pønsker ut nye løsninger til baderomsinnredningen. Hos Dansani er vi spesialister på bad, og produktene våre defineres av gode kvalitetsmaterialer med lang holdbarhet – og som også er fine etter mange års bruk. En vakker og funksjonell dobbelservant med et fint og praktisk servantskap kan gi badet ditt et helt nytt uttrykk på en lekker, stilig måte.

Til den plasskrevende familien, eller til deg som liker litt ekstra albuerom, er den unike 160 cm brede doble porselensservanten en perfekt løsning som dobbelservant på det nye badet. Skuffer og skap leveres i mange forskjellige farger og overflater, fra minimalistiske nyanser til stemningsfulle trestrukturer. Alle skuffene har plassoptimerende rominndelere og innebygde dempere som sørger for at skuffene lukkes mykt.

Dobbelservant på badet

Du kan fritt velge mellom mange materialer med forskjellige fordeler:

Ekte sanitærporselen

Har en sterk, robust og rengjøringsvennlig overflate som fortsatt vil se like fl ott ut etter mange års bruk. Servantene har myke, avrundede kanter og linjer. Merk at ekte sanitærporselen har en langt mer solid overfl ate enn vanlig porselen.

Glass

Dansani glasservanter er enkle å rengjøre, og overfl aten er resistent overfor alminnelige kjemikalier. Servantene er hvitlakkerte på baksiden og produsert i et særlig klart og eksklusivt glass, som er mer fargenøytralt enn vanlig fl oatglass på grunn av lavere innhold av jernoksid.

Kompositt

Det ultratynne kompositt-materialet har en matt hvit overfl ate. I motsetning til de ytre markant slanke og skarpe linjene, er servantens indre kjennetegn et mykt og rengjøringsvennlig design. Det tynne designet krever at servant og benkeplate understøttes av skap i full bredde.

Silestone®

Silestone® både føles og ser ut som naturstein, og 93 % av materialet er også naturlig kvarts-stein. Kvarts blandes med harpiks og fargestoffer, og dermed skapes de unike designene vi bruker til Unique-servantene i Calidris-serien. Det geniale ved Silestone®, i tillegg til det vakre uttrykket, er egenskapene. Her får du et enestående sterkt materiale som er ripebestandig, motstandsdyktig mot flekker og syre, hygienisk og enkelt å vedlikeholde.


 

Felles for alle baderomsservantene våre, er at de har en rengjøringsvennlig overflate. Vi bestreber oss nemlig alltid på å lage løsninger som gjør livet enklere, vakrere og mer meningsfylt. Hos Dansani har vi utallige muligheter for å tilpasse rommet ditt – uansett størrelse og form. Sett ditt helt eget, personlig preg på det kommende badet ditt. De fleste servantene leveres i flere forskjellige bredder og dybder, så du kan tilpasse dem til smaken og badet ditt.

Hos Dansani gir vi alltid 10 års garanti mot produksjonsfeil, så du skal kunne være trygg på at alle produktene fungerer optimalt når du handler hos oss.