Baderomsspeil i smart og funksjonell design

Hos Dansani finner du et hav av muligheter når det kommer til speil på badet. Vi byr på et stort og spennende sortiment av badromsspeil som kan gjøre alle dine drømmer om det perfekte badet til virkelighet.

Enten du er på utkikk etter et speil med lys eller uten lys, finner du alt du trenger i den store produktkatalogen vår. Vi har et stort utvalg spennende speil i mange forskjellige prisklasser og former – du kan til og med få speil med rammer i akkurat den fargen du ønsker deg. De gjennomtenkte løsningene våre og den høye kvaliteten byr på noe for både den stilfulle, den klassiske, den minimalistiske og den mer ekstravagante.

Vi har mange løsninger for baderomsspeil, og byr selvfølgelig på:

  • Energibesparende speil med lys
  • Miljøvennlige og bærekraftige materialer
  • Godt og solid håndverk
  • Kvalitetsmaterialer i særklasse

Se speilene våre »

Gjennom vårt mangeårige arbeid med speil til bad har vi utviklet strenge kriterier i forbindelse med utvelgelse av de beste og mest miljøvennlige materialer som sørger for at speilet ditt holder i mange år.

Hvis du er på utkikk etter et speil med lys, kan du gå på oppdagelsesferd i våre spennende kataloger og innbydende utstillinger som du finner rundt i hele landet. Så kan du med egne øyne se den gode kvaliteten og danne deg et inntrykk av de neste uante mulighetene du har når du skal velge et flott, dekorativt og funksjonelt baderomsspeil.

Se katalogene våre »


Et speil er en nødvendighet i de fleste hjem, men det er ingen som har sagt at det trenger å være verken standard eller kjedelig når du velger et speil fra Dansani – det er nemlig helt spesielt og gir deg muligheten til å sette ditt personlige preg på badet og velge nøyaktig den stilarten som matcher din smak og bolig.

Speil med lys til badet – spar penger og tenk på miljøet

Det er ikke bare smart og miljøvennlig – det er også praktisk og økonomisk for enhver bolig å ha speil med LED-lys. Speil med LED-lys til badet har vunnet større og større popularitet i takt med at forbrukerne har fått øynene opp for de store pengesummene denne formen for belysning kan spare.

Lyset på badet blir gjerne skrudd på mange ganger i løpet av et døgn, og med energivennlig og svært funksjonell belysning i smart design ender du opp med å velge både bærekraft og økonomi når du bestemmer baderomsinnredningen din.

Les mer om baderomsbelysningen vår her »

 

Velg baderomsspeil med lysstyring

Hvis du selv ønsker å styre lysets fargetemperatur, fra det varmeste til det kaldeste lyset, tilbyr vi lysstyring av mange av speilene og speilskapene våre. Du kan skru lysstyrken opp og ned, avhengig av om du trenger effektivt arbeidslys om morgenen eller om du ønsker en mer stemningsfylt og avdempet belysning før du går til sengs. Du tilpasser selv lyset etter behov og døgnrytme via det innebygde berøringspanelet med tenn- og slukkfunksjon, samt trinnløs dimming og styring av fargetemperaturen.

Se mer om lysstyringen vår her »


En duggfri detalj

Og når man først er i gang, er det kanskje verdt å vurdere om man skal ta et oppgjør med speilet som dugger til etter dusjen. Mange speil fås nemlig med en varmeplate, som bidrar til å redusere dugg på overflaten, uansett hvor lenge man dusjer. En smart detalj på morgener, hvor man har trykket litt for mange ganger på snooze-knappen.

Skap sammenhengende belysning på badet

Med Dansani skaper du ikke bare sammenheng mellom møbler og rom. Også belysningen er gjennomtenkt, og du kan skape en unik sammenheng i hele baderomsinnredningen med takspotter, vegglamper og pendler som matcher belysningen i speilet ditt.

Hvis du kjøper baderomsbelysningen din hos Dansani, trenger du ikke bekymre deg for ting som kvalitet og lysfarger. Våre LED-armaturer er av svært fin sortering som gir deg sikkerhet for at alle LED-ene i lampene dine sender ut ensfarget lys med korrekt fargegjengivelse – uansett lampemodell og plassering.

Se lamper og belysning »


Trenger du ekstra oppbevaring? Velg et speilskap …

Hvis du trenger litt ekstra oppbevaringsplass på badet, kan du ta en titt på det store utvalget vårt av speilskap, der alle har samme høye kvalitet som speilene våre.

Se speilskapene våre »