Innredning av bad med skråtak og skjeve vinkler

Glem alt om at et bad med skråtak er et problem og vanskeligere å innrede funksjonelt enn et alminnelig bad. Med flere av våre møbelserier får du mulighet til å utnytte hver centimeter med asymmetriske løsninger og benkeplater på spesialmål.

Perfekt vask til skråtak

Med utvalgte servantmodeller kan du utnytte rommets muligheter optimalt. Velg asymmetriske løsninger, hvor vasken er plassert på høyre eller venstre side. Dette er særlig praktisk ved skråtak da du kan stå oppreist ved vasken og speilet, og du får god oppbevaringsplass på benkeplaten inn mot skråtaket.

Du kan velge mellom forskjellige standardstørrelser, og har du bruk for en spesialsydd løsning er det med våre forskjellige serier mange muligheter for å imøtekomme dine ønsker og behov, både med hensyn til modeller, materialer og størrelser.

Se asymmetriske servanter »

Stå oppreist foran speilet selv om du har skråtak

En speil-løsning behøver ikke følge vaskens bredde. Våre speil-løsninger tilpasser seg ditt bad, og ingen sier at speil og vask skal være like brede. Har du bad med skråtak kan du løse plassmangel med å velge et speil som er smalere enn vasken. Vi har både runde og firkantede speil i forskjellige bredder og høyder, med flere former for belysning.

Se speil og speilskap »

Skap stemning og utnytt plassen med dekorative hyller

Praktiske hyller setter prikken over i-en i din innredning i rom med skråtak, og gir deg mulighet til å ha de artikler du ofte bruker lett tilgjengelig. Plasser de ved siden av speilet, og utnytt plassen under skråtaket. Du kan velge mellom ulike lengder og la hyllene følge veggens eller speilets form.

Se hyller »

Innred kreativt og få mer oppbevaringsplass

Gå på oppdagelsesferd i de mange muligheter som finnes for bad med skråtak eller skjeve vinkler.

Her er overskap ikke lenger begrenset til kun å være overskap- men kan enkelt monteres under et skråtak hvor et dypere skap ville virke feil og gjøre plassen trang. Sett de hver for seg i en luftig løsning, eller plasser dem tett og avslutt med en benkeplate på toppen.

Er toalettet i veien for skuffen – ja så kombiner skuffer i et elegant og lett design med åpen oppbevaring til for eksempel håndkler.

Se over- og underskap »

Tilpass deg badets skjeve vinkler med skreddersydde benkeplateløsninger

Med en benkeplateløsning kan du innrede fleksibelt og utnytte rommets utforming uten å la det begrense deg. I et bad med skråtak kan du for eksempel utnytte plassen med en vegg til vegg løsning. Du kan også lett tilpasse benkeplaten til både hakk og skråvinkler.

Se benkeplater »