You

Servantskap med 2 skuffer

Skap harmoni og orden på badet med et Dansani YOU Urban servantskap. Med en dybde på kun 35 cm vil skapet passe til de fleste rom. De to skuffene gir rikelig med oppbevaringsplass, slik at du enkelt kan organisere tingene dine. Gjør badet ditt til et sted som inspirerer og beroliger med Dansani YOU Urban servantskap - den ideelle løsningen for et stilig og velorganisert bad.Husk å tilføre baderomsmøbelet de små praktiske tingene som du har glede av i hverdagen. For eksempel lys i skuffer og skap, innebygde stikkontakter og dempede sensorlamper under møblene som hjelper deg når du er på badet om natten. Tilvalg bestilles samtidig med møblene dine.

Velg farge
Valgt
Brun eik

V68-1152

Pris
10 840 kr

GTIN (EAN) 5713804391742
Farge Brun eik
Høyde 64 cm
Bredde 80 cm
Dybde (lengde) 35 cm
Volum 179,20 dm³
Antall skuffer 2
Fronttype Glat
Frontmaterial Melaminbelagt sponplate
Korpusmateriale Melaminbelagt sponplate
Utskjæring til avløp i skuffer Toppskuff
Netto vekt 27,07 kg
Bruttovekt 29,11 kg
Emballasje høyde 67 cm
Emballasjebredde 82 cm
Emballasje dybde (lengde) 40 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg