Calidris / Inzo / You

Lys i to 80 cm skuffer

Få oversikt over tingene dine i skuffene i servantskapet med skuffelys. Skuffelyset er diskret, men effektivt, og gjør det enkelt for deg å finne det du leter etter og skaper en følelse av luksus. Lys er utrolig viktig for velværet, og med skuffebelysning får du både oversikt og en herlig atmosfære på badet.

Valgt
Ingen farge

LS2SK80

Pris
1 670 kr

GTIN (EAN) 5713804040565
DB 2142790
Farge Ingen farge
Netto vekt 0,20 kg
Bruttovekt 0,20 kg
Type 230V
Energiklasse F
IP klasse IP44
Kelvin 3150K
Lumen 504 lm
Lys spesifikasjon 2 X 2, 5W LED
RA 95
Serie Calidris, Inzo, You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg