• Forside / 
  • Tilvalg / 
  • 2 kassetter med lokk, 1 metallinnsats til kassett og 1 magnetlist
You

2 kassetter med lokk, 1 metallinnsats til kassett og 1 magnetlist

Med skuffeinnredningspakken kan du organisere skuffene i skapene dine. Innredningssettet inneholder 2 trebrett med lokk, 1 metallinnsats og en magnetskinne. Med dette settet kan du organisere skuffene dine slik at tingene ikke ligger hulter i bulter, men får sin faste plass i skuffen. Så bruk innredningspakken for å skape oversikt og holde orden på baderomsartiklene dine.

Valgt
Eik

SI1

Pris
1 815 kr

GTIN (EAN) 5713804040695
Farge Eik
Netto vekt 0,34 kg
Bruttovekt 0,34 kg
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg