Lamper

På denne siden finner du vårt store utvalg av baderomslamper. Her finner du baderomslamper, speillamper, taklamper og pendler til baderommet. Våre baderomslamper er selvfølgelig godkjent for bruk i våtrom. Baderomslampene våre finnes i ulike farger, slik at du kan finne baderomslamper som passer til stilen på badet ditt.

25 Produkter

FINN VEGG- OG TAKLAMPER

Hvis du er på utkikk etter lamper til badet, har du kommet til rett sted. På denne siden finner du lamper til speilet, taklamper til baderomstaket og pendellamper som du kan bruke som dekorative vegglamper. Våre baderomslamper fås som nevnt også som taklamper, som gir et godt og behagelig lys på hele badet. Med Jupiter baderomslamper kan du skape et helhetlig uttrykk, ettersom de fås som taklamper, speillamper og pendler som kan lyse over servantskapet eller brukes som dekorative lamper på badet.

Som vegglampe kan du bruke den allsidige Bright-lampen, som kan brukes som vegg-, tak- eller speillampe. Du kan også bruke pendellampene våre som kan henges opp i hjørnene på badet for å skape en stemningsfull belysning. Disse LED-baderomslampene kan også brukes over skapene dine, både som et godt arbeidslys, men selvfølgelig også som god belysning på hele badet.

Dansani utvikler sin egen LED-belysning med lavt strømforbruk og svært høy lyskvalitet, noe som betyr at fargene gjengis korrekt (Ra 90-95). Dansani gjør sitt ytterste for å sikre lang levetid ved å designe belysningsproduktene slik at drivere og lysdioder kan avgi varme, men du bør være oppmerksom på at levetiden reduseres betydelig hvis lyset står på hele tiden. Dette gjelder alle lamper, ikke bare baderomslamper.

Alle speil og speilskap, med unntak av Corona-speilet, leveres med 12V trinnløs lysstyring fra svært varmt lys på 2100 Kelvin til kaldt lys på 6500 Kelvin og trinnløs dimming. Den siste innstillingen huskes ved utkobling hvis lyset har vært slått av i minst 5 sekunder.

Med denne lysstyringen kan du styre farge og lysstyrke på baderomsbelysningen, og nå kan du også endre innstillingene for opptil 5 lamper på badet. Les mer om lysstyring under punkt 8 på denne siden.

 

ET STORT UTVALG AV SPEILBELYSNING

Mange av speilene våre har innebygd lys, men vi har også speil der du trenger å montere speilbelysning. Disse lampene sitter over speilene og gir et fantastisk lys ned over speilet og ut i rommet. Avhengig av hvilken type lys du velger, trenger du 1 eller 2 baderomslamper, avhengig av speilets bredde.

Så husk at hvis du kjøper et speil uten integrert belysning, er det en god idé å kjøpe lamper over speilet for å sikre god belysning på badet. På denne siden kan du se vårt utvalg av baderomslamper over speil.

Vi har flere forskjellige typer speilbelysning å velge mellom.

Vi har for eksempel den runde Jupiter-lampen, som fås i 3 forskjellige farger. Denne speillampen fås også som taklampe og pendel, slik at du kan skape et helhetlig uttrykk på badet hvis du velger å installere flere Jupiter baderomslamper. Du kan velge mellom fargene sort, hvit og krom til Jupiter-speil- og pendellampen. Hvis du velger samme farge på alle lampene, får du et enhetlig uttrykk på badet.

Vi har også den avlange Stratos-lampen, som fås i flere bredder for å matche speilet du har valgt. Det samme gjelder Libra-lampen, som du kan kjøpe i ulike bredder. Den avlange Vela-lampen er kun tilgjengelig i én bredde.

I tillegg kan du kjøpe den elegante og vakre Lyra-lampen. Den finnes både som speillampe og pendellampe som du kan bruke som dekorative vegglamper. Disse baderomslampene har et vakkert lys og fås i sort eller messing. Hvis du bruker Lyra-lampene over speilet, må du være oppmerksom på at lyset går ned over speilet, noe som gir ekstra lys på badet. Lyra-lampen har rillet glass som gir et vakkert og stemningsfullt uttrykk på badet.

 

BADEROMSLAMPER GODKJENT FOR VÅTROM

Våre LED baderomslamper er godkjent for bruk i våtrom. Under hver baderomslampe du finner på denne siden, kan du se lampens spesifikasjoner, og nedenfor kan du se hvilken IP-klasse den tilhører. IP44 betyr at lampen er godkjent for bruk i våtrom, slik at du trygt og sikkert kan installere baderomslampen på badet ditt.

Dansani gjør det mulig for deg å velge baderomslamper som kombinerer stil og funksjonalitet. Våre baderomslamper finnes i en rekke ulike design, slik at du kan finne den perfekte lampen til ditt baderom.

Hvis du vil vite mer om baderomslamper, kan du lese mer her.

Du kan også ta en titt på inspirasjonssidene våre, der du blant annet kan lese om hvordan du finner din egen stil på badet.

 

FINN SPEIL MED INTEGRERT LYS

De fleste av speilene våre har integrert belysning, slik at du får flott lys direkte fra speilet. Vi har også speil som er bakgrunnsbelyst, og vi har andre speil der belysningen er direkte på speilet.

Vi har flere speil som har horisontale lysfelt øverst og nederst på speilet. Disse lysfeltene gir et godt lys, og flere av speilene har lysstyring, slik at du selv kan styre lysets styrke og farge. Show-speilet vårt har et fint lys hele veien rundt speilet, noe som betyr at du får et godt og behagelig lys på badet.

Med lysstyring på lamper og speil på badet kan du styre lysets farge og styrke, noe som er viktig for livskvaliteten og velværet. Les mer om lysstyring i neste avsnitt.

Hvis du i stedet er interessert i et av våre speilskap, kan du lese mer her. I likhet med speilene våre har vi både speilskap med integrert belysning og speilskap som krever kjøp av lamper.

 

MOT LYSERE TIDER

Visste du at det er livskvalitet i godt lys? Det er vitenskapelig bevist. Vi føler oss faktisk best i dagslys, men vi tilbringer i gjennomsnitt 80 % av tiden innendørs, så det er avgjørende at lyset innendørs er så likt dagslyset som mulig. Dette gjelder også tidspunktet på dagen.

Lyset styrer også kroppens døgnrytme, så for mye lys på kvelden før leggetid kan gjøre det vanskelig å sovne. Løsningen på denne utfordringen er lysstyring på badet. Et svakt rødlig lys før du legger deg for ikke å forstyrre kroppen. Om morgenen bør lyset være mer blålig og sterkere, for kroppen skal våkne og du skal kunne krølle håret og sminke deg slik at du ser så naturlig ut som mulig når du går ut i dagslyset.

 

MED ETT ENKELT TRYKK

De fleste av Dansanis speil og speilskap er lysstyrte, slik at du med et enkelt trykk på berøringspanelet kan endre lysets farge og styrke etter tid på døgnet og dine behov. Nå tilbyr vi også muligheten til å gruppere speil, pendler og spotlights i én gruppe, slik at du kan styre dem alle med ett enkelt trykk. En justering av speilbelysningen vil altså også justere både fargetone og lysstyrke på spottene og pendlene. Den unike trådløse styringen er enkel å sette opp og krever ingen Wi-Fi-tilkobling - du trenger bare å kjøpe én mottakerenhet for å koble sammen opptil 5 pendler og taklamper.

 

DET BESTE LYSET

I mange år har vi brukt mye tid og krefter på kvaliteten på lysene våre, slik at vi er en av få leverandører som kommer så nær dagslyskvalitet som mulig. Slik at du kan se deg selv i et så naturlig lys som mulig - og være fornøyd.

 

BELYSNING OM NATTEN

Du trenger ikke å vekke kroppen din hvis du må på toalettet om natten. For første gang kan Dansanis underskap utstyres med en nattlysfunksjon med bevegelsessensor som automatisk slår på et svakt lys under skapet - akkurat nok til at du kan orientere deg uten å bli vekket.

 

HVILKE LAMPER KAN BRUKES PÅ BADET?

Belysningen du installerer på badet, må være beregnet for baderomsbruk, og det skilles mellom ulike soner, der belysning i sone 2 krever IP44-godkjenning. Sone 2 er området fra ytterkanten av dusj og badekar eller 120 cm fra dusjhodet. Alle Dansanis lamper og innfelte lamper er IP44-godkjente for baderomsbelysning, så du kan være trygg.

 

HVOR MANGE LUMEN TRENGS PÅ ET BAD?

Hvor mange lumen som trengs på et baderom, avhenger av størrelsen på rommet, plasseringen av belysningen og bruken av badet. Generelt sett vil et bad kreve et høyere antall lumen enn mange andre rom i huset, ettersom badet er et sted der du trenger god belysning for å utføre personlig hygiene og gjøre deg klar for dagen.

 

HVILKEN PÆRE TIL BADET?

Det er viktig å velge en pære som tåler den fuktige og dampende atmosfæren på badet, samtidig som den gir tilstrekkelig belysning i rommet. Et av de beste alternativene er en LED-pære, da de er energieffektive, har lang levetid og tåler mye fukt og damp. Dansanis LED-lys kan justeres i både styrke og fargetemperatur, slik at du kan velge et lys som passer dine personlige preferanser og belysningsbehov.

 

HVILKE LAMPER TIL BADET?

De fleste ønsker et rolig og vakkert uttrykk på badet, og en måte å oppnå dette på er å tenke på baderomsbelysningen som en helhetlig løsning. Velg vår Jupiter-lampe, som fås som takspot, pendellampe og speillampe. Med tre matchende lamper på badet får du ikke bare flott lys, men også et enkelt uttrykk.

 

HVORDAN FÅR MAN GOD BELYSNING PÅ BADET?

Lyset ved baderomsspeilet skal avsløre de detaljene du ønsker å oppdage før andre gjør det. Du skal med andre ord kunne sminke deg eller barbere deg i et så naturlig baderomslys som mulig, slik at du ser deg selv som i godt dagslys. Vi anbefaler at du velger et speil eller et speilskap med innebygd lys eller lamper på toppen.